Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Végig motoroznád a Route 66-ot?

Végig motoroznád a Route 66-ot?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 14:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én cabrióval mennék végig rajta...
2010. febr. 14. 14:21
 2/17 anonim ***** válasza:

Simán!!! Csak egy kicsit meg kellene combosodnom anyagilag.

-öreg rocker-

2010. febr. 14. 14:26
 3/17 anonim ***** válasza:
Minek? Nem.
2010. febr. 14. 14:33
 4/17 anonim ***** válasza:
Én is inkább autóval mennék, de végig mennék rajta. Nekünk benne van az öt éves tervben a kitelepülés és úgy tervezem, hogy az egyik nyári szabi alatt bérautóval végig autózunk rajta, aztán repülővel vissza.
2010. febr. 14. 14:42
 5/17 A kérdező kommentje:

bérautóval?? :S

szerintem az nagyon drága lenne. meg mennyiért vinnék vissza a kocsit??

2010. febr. 14. 14:46
 6/17 anonim ***** válasza:
Bérautóval. Ez Amerika, ott nem úgy megy, mint itt. Az ottani fizukhoz képest megéri bérelni két hétre egy autót, hogy végig autózz rajta. Ugyan úgy tervezzük, hogy a kitelepülés után rögtön veszünk autót, amint van ID-nk, de azért akarunk mégis bérautóval menni, mert csak az odaút legalább 10-12 nap és hát bizony a dolgozó ember nem biztos, hogy megengedhet magának munka nélkül egy hónapot, két hét szabira viszont még simán elengednek ott is. Az autót meg nem kell visszaszállítani, olyan ügynökségnél kell bérelni, akinek mindkét parton van kirendeltsége és így az nem kerül semmi plusz költségbe.
2010. febr. 14. 14:52
 7/17 anonim ***** válasza:
Annyit tennék hozzá, hogy napi 8 óra vezetéssel, 100 km/h átlagsebességet feltételezve 5 nap alatt végig lehet menni, de akkor nem láttál semmi látnivalót menetközben, nem álltál meg fényképezni, enni, stb...
2010. febr. 14. 14:56
 8/17 anonim ***** válasza:
motorral nem, de mondjuk egy Corvette-el vagy egy régi Charger R/T vagy Challangerrel jólenne végighasítani rajta, főként, ha tudnám, hogy nem büntetnek meg gyorshajtásért. Maga lenne a menyország:)
2010. febr. 14. 15:14
 9/17 anonim ***** válasza:
Még gyalaog is:P
2010. febr. 14. 17:16
 10/17 anonim ***** válasza:

Motorral!

13vagyok de motor hát frankó túramotor

Autó: Öreg de jó állapotú izomautó

Kamion: jó fullextrás csőrös paripa!

2010. febr. 14. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!