27. 000ft műszaki? Nem sok?
Figyelt kérdés
Peugeot 206
2000 év járat
1.1 es motor,benzin
Személyszerint sokallom
2015. febr. 26. 23:44
1/3 anonim válasza:
Akkor egyszerű a dolog kérdezd meg egy vagy több másik helyen is, én legutóbb 23 ezret fizettem vizsgadíjért, úgy hogy elő vizsga 4 ezer, ha valami nem jó visszaviszem megcsinálva és levonják a 4 ezret a vizsgadíjból, ha jó minden levizsgázik. Amúgy a vizsgadíj általában fix ár, mindegy az autó paraméterei.
2/3 anonim válasza:
Vélhetően nem személyesen vitted/viszed a gépkocsit az időszakos műszaki vizsgára, hanem megbízol vele autójavítót.
Az időszakos műszaki vizsga hatósági ára M1 kategória (személygépkocsi) esetén 16290 Ft. Az ennek a keretében végzett környezetvédelmi felülvizsgálat 3500 kg-ot meg nem haladó megengedett legnagyobb össztömegű jármű esetén 5800 Ft. A rendszámra ragasztott címke ára 585 Ft. Ez 22675 Ft. Akkor ennyi, ha te viszed az autót a vizsgára.
Ehhez jön a megbízott díja, ez változó, különösen, ha még javítást, beállítást is végez.
Ha találsz olcsóbb vállalkozót, akkor sok a 27000 Ft, ha nem, akkor nem.
3/3 Koplárovics Béci válasza:
A 27000-ben valószinűleg benne van egy előzetes felülvizsgálat, ami nem része a vizsgának, és ha kiderül, hogy valami gond van, akkor nem is viszik vizsgázni, csak a javítás (plusz költség!) után. Maga a vizsga (a környezetvédelmi méréssel együtt) 17000 körül van (legalábbis tavaly ennyit fizettem érte és ha jól tudom nem emelkedett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!