Hol toldják meg a lökhárítót Pécsen? és mennyiért kb?
Figyelt kérdés
félbe szeretném vágatni és egy tiz centis darabbal megnagyobbitani a gyári lökháritot!!!2010. febr. 12. 14:26
1/6 anonim válasza:
Újabb magyar racsingos rajgyerek.
Így oldod meg az autószélesítést?
Küszöbökre nem gondolsz? Úgy nézne ki az autód mint egy kombájn.
Egyébként oldalanként 5 centi minek neked? Ha annyira fontos az optika vegyél egy egész kasztni szettet és kész.
2/6 anonim válasza:
elöl?? Szép lesz ha kilóg 5 cm-t innen onnan.. Hallottál már tuning lökhárítóról??? pl: www.deviltuning.hu nézz szét
3/6 anonim válasza:
és hogy fogod utána felfogatni?amugy én azt tanácsolnám hogy(nem tom milyen tipus) vidd el müanyagoshoz és vakoltasd le a lököst és ültesd meg!szebben fog igy kinézni mint ha "kombájn"(XD)eleje lenne!
4/6 anonim válasza:
jaja, szép felni, sötétítés, vmi kipuff és már is jobb!! Az ültetést meg hagynám mert ha pár centit ültetsz az nem nagyon látszik ha meg többet akkor kb használhatatlan a verda, na jó én beszélek akinek 13cm-t van ültetve.. nem is tudom normálisan használni.
5/6 anonim válasza:
a 08:02 es vok!
11:46-os nak!neked nem surlódik az elsö kerék a sárvédöívhez mikor alászeded vagy kanyarodsz?ha tuc jó megoldást megirhatnád:D
bocs az offé :D
6/6 anonim válasza:
11:46-os vagyok. Vagy nyomtávszélesítő vagy rossz az et szám, vagy maratni kell a felniből. De nekem is bele ér ahonnan egy gyári verdával kiállsz 3-ból, nekem legalább 5-6 korrekció. Hanyas a felni? Milyen verda? Esetleg fenn vagy Carstylingon? vagy írj privát üzit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!