Erősítő beszerelése mennyiért?
Erősítőt kéne beszerelni a kocsiba.
Autószerelők vagy ehhez értő emberek kb. mennyiért vállalnák el?
Ez nekem baj.
Az erősítő ára 10e (újonnan, mivel nem kasztniszaggató hangrendszert akarok)
Nem igazán éri meg ha ennek a másfélszereséért szerelik be.
4000 FT ért rakták be nekem egy mazda márkaszervízbe.
Szval érdeklődj körbe ki mennyiért nekem is 10-12 , meg 9 ezreket mondtak rá a magánszerelők,sufnyisok, és a szervizbe meg azt hittem drágább de nem számlával együtt 4000 FT 1 óra volt mert bontani kelett ne legyen csúnya megoldású.
ha elhozod 2000-ért berakom (bekábelezem,kábeleket elrejtem)
;) Amúgy sok helyen csinálják azt hogy , ahol veszed az erősítőt ott beszerelik ingyen (tudod ilyen +akció keretén belül) , olyan mint amikor az autóba veszel olajat akkor ingyen kicserélik!!! ;)
Sok helyen 20 alatt nem kapni erősítőt, amit meg én kinéztem az 11e és nekem az bőven elég.
Hol laksz?
Hátha van olyan szerencsém hogy közel, főleg ha komolyan gondoltad a dolgot.
Az erősítő amit kinéztem amúgy: [link]
Írj privát üzenetet (Ott felfedem neked a kilétem) ;) :D Ott megbeszéljük,szívesen segítek!!!
Amúgy ne haragudj de 11-ből már ennél komolyabb erősítőt is kapnál!! Azért a SAL nem egy "azt de nagyon jó" márka (nem szar , de nem is a legmegbízhatóbb minőség)!
Ennyiből már kapnál egy kisebb szériás: Solid Audio,Sony XPlód,Magnat,JBL vagy Kenwood erőlködőt!!! De te tudod!!! Várom a privát üzeneted!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!