Mit csináljak? Menjek be az Akácfa utcába? Mennyi lehet a büntetés?
Figyelt kérdés
Még októberben megbüntettek a metrón, mert rossz bérlettel utaztam. Kaptam egy 16ezer ft-os csekket, amit be is akartam fizetni, de a postán szóltak, hogy elrontottam a csekk kitöltését, így nem tudom befizetni, kérjek egy újat.
Elutaztam akkor pont hosszabb időre, így nem tudtam újat kérni, aztán meg bevallom, elfelejtettem. Ma jutott eszembe, hogy azzal mi van, nem kaptam semmilyen felszólítást, de nem szeretném, ha most már kamtostul sokkal többet kellene fizetnem, vagy majd évek múlva kapok egy többszázezres tartozást.
Mit tegyek? Menjek utána? gondolom ezek nem felejtősnek el...Mekkora lehet most a büntetés?
2015. febr. 19. 11:53
1/1 kovpet válasza:
Nyilván hívd fel őket legalább, ha nem is mész be egyből személyesen. Minél előbb intézed, annál kevesebb lesz a plusz költség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!