Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyi büntetésre számíthatok...

Mennyi büntetésre számíthatok szerintetek? Vagy ha megveszem most az éves matricát akkor még elengedik? A többi lent.

Figyelt kérdés
Én munkanélküli vagyok, havi 22800-at kapok az önkormányzattól, ráadásul lassan 9 hónapos terhes vagyok, nem vagyok férjnél, a párommal 1 hete oda-vissza utaztunk a 4-es újonnan útdíjkötelesített szakaszán(úgy tudtuk nem kell fizetni). Az én nevemen van az autónk, ami ráadásul kisteherautóként van vizsgáztatva. Mennyi büntetésre számíthatok, és vajon van-e lehetőségem ledolgozni, hiszen úgyis "közmunkás" vagyok, vagy kénytelen leszek a teljes összeget befizetni, mert gyakorlatilag munkaképtelen vagyok?

2015. febr. 17. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ez nem szabálysértési bírság, így nem tudnád ledolgozni, ha akarnád sem (a többire nem tudok válaszolni, hívd fel a ... fogalmam sincs kiket, akiknek fizetned kellett volna a matricáért)
2015. febr. 17. 11:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
2015. febr. 17. 11:11
 3/7 anonim ***** válasza:
14875 Ft a pótdíj, ha a felszólítástól számított 30 napon belül befizeted. Utána meg a négyszerese. Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, különösen a díj bevezetése körüli gyalázatosan gyenge kormányzati kommunikáció fényében. De mint ugye tudjuk, a szegényekkel ez a brigád úgysem törődik...
2015. febr. 17. 11:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, kicsit sz.a.r helyzet. Ugyebár volt a cirkusz a reptér miatt, azt el is törölték, de úgy volt máshol sem fizetős a 4-es, ehhez képest... Szóval mire megláttuk a táblát már nem lehetett visszafordulni, mert a gyömrői-vecsési kereszteződésnél nincs (legalábbis nem láttam) táblát, hogy figyelj pa.raszt, mert megszívod! Visszafelé meg hiába beszéltem a párommal, hogy ne arra menjünk. Most várom a csekket, legfeljebb babacuccok helyet arra költjük...
2015. febr. 17. 11:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a kereszteződés Gyömrő-Üllő. :(
2015. febr. 17. 11:49
 6/7 anonim ***** válasza:
ami valami vigaszt nyújthat: 0 órától 0 óráig csak egyszer büntetnek meg, mindegy hányszor fotóztak le
2015. febr. 17. 11:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást és a válaszokat!
2015. febr. 17. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!