1. forgalmi vizsgámon (Debrecenben) megbuktam. Van valami tippetek a 2. -ra?
Minden jól ment, egészen addig, amíg át nem mentem egy piros lámpán. Így még egy gyakorlás során sem jártam, iszonyú nagy hiba.
Van valami tippetek a 2. vizsgára hogy sikerüljön??
Mert a végén a vizsgabiztos belekötött abba, hogy nem figyeltem kellőképpen a holtteret. Övön alulinak éreztem ezt, mert igenis megfelelően figyeltem. Vagy nem tudom mit gondolt, kicsavarítom magam azért, hogy észrevegye, hogy nézelődöm? :D
Most már muszáj lesz sikerülnie...
Szia, megint én :)
Először azért buktattak meg, mert sáveltolós útnál ( a bíróság környékén, tudod, az az új utca) az építkezés miatt a belsőben kellett haladnom, és a lámpa után én nem a belsőbe mentem, hanem a külsőbe. Nem, nem vagyok ilyen szerencsétlen, tudtam én, hogy nem az az én sávom, irányjelzőztem is... csak nem forgattam a fejem. A FEJED MINDIG,MINDIG FORGASD. :D Ráadásul először a vb mondta az útvonalat és olyan helyekre vitt ahol életemben nem jártam, és ott kért megfordulást. Annyira nagyon beparáztam ettől, hogy az hihetetlen. Sajnos nem figyeltem hanyas útvonal lehetett, de a sírógörcs kerülgetett végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!