Tudnátok esetleg nekem ajánlani nyugtatót vagy stressz oldót amivel a tanórák során jobban menne a vezetés (B kategória)?
Az oktatóm szerint túl stresszes/ideges vagyok a tanórák alatt és ezért nem megy a vezetés :S. Sajnos már 2 sikertelen vizsgám is volt, jelenleg a 110-ik óránál tartók..... Egyszerűen annyira ideges vagyok az órákon, hogy nem megy a vezetés.Tudtok nekem ajánlani vény nélkül kapható nyugtatót, gyógyteát stb?Itt arról ír valaki egy blogba, hogy neki segített a nyugtató.
Előre is 1000 hála mindenkinek!
uh... A kérdés több mint 1 éves, és most ki van emelve... ergo nem sikerült még mindig az a fránya jogsi!
Én alapból nem vagyok ideges típus, mégis az első vezetés órán remegve ültem be az autóba- és szálltam ki belőle
Én azzal nyugtatom magam, hogy vannak nálam sokkal butább/ ügyetlenebb emberek, és ha nekik sikerült, nekem miért ne sikerülne? Egy nőcinek már 10 éve van jogsija, de tolatásnál úgy bőgeti a motort, hogy még az avatatlan fülemnek is fájt, amikor hallottam... Egy másik férje meg nem Minálóban dolgozik, hanem MINÁLÓban.... Ember, egyik idiótább, mint a másik! Ha nekik sikerül...
Mert tényleg sok múlik a hozzá álláson, de legalább ugyan annyi az oktatón! Nekem nagyon jó oktatóm van, bár a biztatásait kezdetben nem vettem be, azóta nem mer semmit mondani :-) de észreveszem hogy óráról órára ügyesebb vagyok :-) Sajnos a nyomás is elég nagy rajtam, de ezt nem részletezem, de elhatároztam, hogy megmutatom! (mert "életem szerelme" sem hisz bennem)
Hogy sikerült lenyugodnod?
Én eddig 2x buktam. Kis pihenő és másik oktatóval folytatom a felkészülést. Most olyan szinten vagyok, hogy ha 5 percig semmi gond nincs, akkor már "várom a lebacást" és biztos hogy rontok valamit- a párommal szoktam menni néha vezetni- amiből persze iszonyat kiabálás lesz. Tegnap gyakorlatilag azon veszekedtünk, hogy minek izgulok, ne arra figyeljek, hogy mit reagál ő, hanem figyeljek oda arra amit csinálok és nem lesz gond. De olyan könnyű mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!