Tudnátok esetleg nekem ajánlani nyugtatót vagy stressz oldót amivel a tanórák során jobban menne a vezetés (B kategória)?
Az oktatóm szerint túl stresszes/ideges vagyok a tanórák alatt és ezért nem megy a vezetés :S. Sajnos már 2 sikertelen vizsgám is volt, jelenleg a 110-ik óránál tartók..... Egyszerűen annyira ideges vagyok az órákon, hogy nem megy a vezetés.Tudtok nekem ajánlani vény nélkül kapható nyugtatót, gyógyteát stb?Itt arról ír valaki egy blogba, hogy neki segített a nyugtató.
Előre is 1000 hála mindenkinek!
Mért kell idegeskedni a világ egyik legjobb dolgától?
Vezetni jó és aki élvezi is annak mégjobb. Mért kell idegeskedni tőle?
Nekem 20 éve van B jogsim, lassan már úgy vezetek személyautót, hogy elalszom közben néha a legstresszesebb helyzetben is.
Most csináltam a C-t, az oktató meg azért pattogott, miért vagyok ennyire nyugodt?
Hát miért miért, mi a francnak hergeljem magam, ő idegeskedjen, övé az autó, meg őt büntetik meg, ha kinyírok valakit.
Közlekedésbiztonságilag az a jobb, ha inkább ideges vagy, és éber, mintha bágyadt és álmos lennél.
Csak agresszivitás ne társuljon az éberséghez, mert az a legrosszabb.
Amúgy vannak nyugtató hatású gyógyteák, nekem bejött, bár mindenkire másképp hat. Gyógyszertárban kérdezz rá.
Valószínű valamilyen valeriána alapú cucc.
Én sosem paráztam.
Lazán elsőre megcsináltam a B-t, majd a többit.
Az összesnél a KRESZ-t, hibátlanul kb. fele/negyed annyi idő alatt, úgy hogy nem is jártam be órákra.
Nem egy nagy szám a vezetés.
Gondolj bele.
Hány embernek van jogsija?
18 éves kis gyerekeknek akiknek még a tojáshéj a fenekükön van, illetve 75 éves nénikéknek és bácsikáknak.
Tudod, hogy hányak cikiztek, hogy nő vagyok akkor mit akarok egy teherautótól, egy busztól?
Mi még a 15. században élünk ellenben a nyugattal ahol ez természetes.
Foglalkoztam a visszamaradott és irigy emberekkel?
Nem!
Vedd lazára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!