Pár nap múlva megyek rutinpályára vezetni. tanácsokat tippeket tudtok adni?
Figyelt kérdés
2015. febr. 3. 20:26
1/8 anonim válasza:
Ne menny neki semminek. Akkor nem lesz gond, ezt tanácsolom :)
2/8 anonim válasza:
Amikor én tanultam már akkor nem volt rutin pálya(kb 2 éve), előtte sose vezettem és egyből az utcán kezdtem...igaz megkérdezte az oktató, hogy vezettem-e már mondom nem...és elvitt egy elhagyatott útra gyakorolni
3/8 anonim válasza:
Ne görcsölj. Először ha nem vezettél még, úgy fog a lábad remegni a kuplungon hogy lefulladsz mindig. Próbálj megnyugodni, a kiplungozást minél hamarabb begyakorolni. Érezni, hol van az a határ. A parkolás meg ilyenek, az már józan észből és odafigyelésből megoldható.
4/8 anonim válasza:
Bármi történik, maradj nyugodt, persze amennyire lehet egy ilyen stresszes helyzetben. Tanultad, gyakoroltad, nem történhet semmibaj! Sok ikert!:)
5/8 anonim válasza:
Hát, ahogy már előttem írták, próbálj meg megnyugodni. Készülj fel, hogy az oktatók szeretnek beszólogatni. Azt hiszik, hogy viccesek, pedig nagyon bunkók tudnak lenni. Tényleg nem akarnak rosszat, csak kicsit más a humorérzékük. Egész bátran pofázz vissza, jelezd, ha valamivel megbántott. Ha nyuszi vagy, megesznek reggelire. De ez igaz az egész autós világra.
7/8 akoslaszlo válasza:
Figyelmes, laza és gyakorlatias légy!
8/8 anonim válasza:
Ha jól értelmezem, oktatásra mész először. Ez esetben kövesd az oktató utasításait, ennyi. Senki nem várja el, hogy tudj vezetni. Sőt, az oktatók többsége utálja, ha valaki előtte már otthon gyakorlatozott, mert sokszor berögzülnek rossz dolgok.
Rutinpályán általában nagyon lassan kell menni, kivéve a gyorsító részt, de azt tuti nem elsőre fogja kérni az oktató. Ő sem hülye, nem akarja összetöretni az autóját, mellesleg az ő oldalán is vannak pedálok, ha gáz van, lefékez.
Ha vizsgázni mész rutinpályára, akkor meg azt csináld, amit eddig az órákon. Nagyon nem lehet elrontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!