Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ti vesztek megyei matricát...

Ti vesztek megyei matricát vagy kerülőúton mentek inkább?

Figyelt kérdés

Most olvasom hogy a szekszárdi híd is fizetős, ráadásul 2 megyei matricával lehet csak használni mivel megyehatáron van.

Én évente 1-2 alkalommal megyek csak arra, de az a baj hogy ezt nem tudhatom előre.

Ti megvennétek 10.000ért a matricát vagy mennétek pár km-t pluszban?

Ha esetleg Tolnára mennék, amire eddig még nem került sor akkor nekem szinte kétszer akkora utat kell megtennem ha nem használom azt a hidat.

Szekszárdra csak pár km az eltérés.

2015. jan. 3. 11:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem veszek megyeit, és nem kerülök, évek óta országos éves "matricát" veszek.
2015. jan. 3. 22:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Előbb megvárom, hogy beálljon a rendszer, mert még ezerrel megy a fideszes belharc (hogy hullana szét az egész...), még jónéhány szakasz kieshet a rendszerből. Addig kerülöm a fizetős szakaszokat, nem nagy nyűg nekem. (Kb. az M4 érdekes a reptérig, az M5 legutolsó fizetős szegmense meg az M51, de utóbbiakat a Nagykőrösin meg Gyálon át max 10 perc plusszal ki lehet kerülni.)
2015. jan. 3. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!