Rendőr elől menekülésért jár bírság?
Figyelt kérdés
Például ha motorral vagyok és igazoltatni akar és elkezdek menekülni de mondjuk elesek és megfog akkor jár érte bírság vagy csak simán igazoltat és ha menekülés közben nem sértettem semmilyen szabályt (amire kicsi az esély) akkor nem jár. vagy rendőri munka akadályozása miatt jár? hülye kérdés tudom2014. dec. 23. 21:38
1/5 anonim válasza:
Jár. Seggbeszuri. Szerinted?????
2/5 anonim válasza:
lol.
'és elkezdek menekülni de mondjuk elesek' Hát ezen beszarok:D Erre annyi mindent lehetne mondani hogy nem is tudom hol kezdjem, így szóhoz sem jutok.
3/5 anonim válasza:
Ha a rendőrbácsi kirakja a villogót meg a szirénát és nem engeded el/nem állsz meg neki, azzal már szabályt sértettél, még ha csak 50-el csorgol is. De amúgy egy kiadós menekülésért általában minimum egy előzetes letartóztatás szokott járni.
4/5 anonim válasza:
örülnél, ha megúsznád bírsággal...
5/5 anonim válasza:
Persze hiszen hátráltatod a rendőrt. Van más dolga is mint hogy utánnad rohangáljon. És akkor lenne érdemes mentekülni ha profi motoros vagy és nem esel el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!