Mivel jársz dolgozni? Milyen messze van a munkahelyed?
A munkáltató fizet valamit az útiköltségbe?
Megéri azzal utaznod amivel vagy nincs más választásod?
autóval járok,oda vissza 29km a táv. a munkáltató fizet kb 17ft/km nettót.
az üzemanyagon bukok valamennyit de nem lényeg,sok időt spórolok és kényelmesebb sokkal
Nekem változó. Múlthéten 10km, most 70, nyáron 1800 volt.
A munkáltató nem fizeti, nekem megéri így utaznom.
Nekem oda-vissza kb. 80km, nem éri meg kocsival járni, mert drága muri. A munkáltató 9ft/km-et fizet ami inkább a vicc kateróia, egy fél tank gázolaj azért egy hónapban kijön belőle. A semminél több...
Hogy miért járok mégis kocsival?
Vonatoznom, metróznom és buszoznom is kéne...
Köszönöm kihagyom, lehet, hogy sokba kerül, de a kényelem és a gyorsaság fontosabb nekem.
Ez lehet egoizmus, de a másik ok, hogy nem kell senki hülyeségét elviselnem, nem kell senkihez igazodnom, meg úgy alapjáraton gyűlölöm a nagy tömegben összesűrűsödött embereket. Nyilván erről nem azok tehetnek akik tömegközlekednek, ez egy kényszer megoldás.
1, Gyalog vagy villamossal.
2, 1 villamosmegálló, gyalog 10 perc.
3, Nekem nem kell, a többiek éves bérletet kapnak.
4, Igen, megéri.
Szia!
Többnyire volánbusszal járok, néha kocsival(heti 1x-2x), hogy ne álljon. Kb 20km oda-vissza kocsival. Távolsági bérletet fizetik(esetemben fizetnék, nem tartok rá igényt, férjem volános., )kocsit nem fizetik.
üdv 24N
Kerékpárral. Oda-vissza 15km. Munkáltató ad bérletet, de azt a nejemnek adom: a busz nem opció (átszállás vagy negyed óra gyalog a megállóig, időre), autó városon belül értelmetlen hülyeség és pazarlás lenne. Szóval ez a leggyorsabb és legkényelmesebb.
43/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!