Güris kérdése:
Milyen hatással lessz a Budapest környékén lakókra ha megadóztatják az autópályák bevezető részeit is, és az M 0-ás egyes részeit? És mi az értelme, és mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Megírnátok hogy mennyivel több idő és út,és vesződséggel járna mindez?Szerintem ez az elmaradt "internetadókiesés"pótlása is lehet,vagy valami más?Ötlet?2014. dec. 12. 21:45
11/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van tisztelt 7-es és 3-mas.A zsebből való pénz kivétel, az pénz kivétel.Mind egy hogy milyen néven vetik ki a népre,ez akkor is egy sarc.A kérdés,tényleg szerepel már,bocsi,de mikor meghallottam ezt a képtelenséget,ugymond idegességemben feltettem ezt a kérdést,és a rendszer nem jelzett semmit.De nem ez számít.Rendkívül sokat tanultam eme vitákból,mert vidékről járok fel dolgozni,és én matricázok,igy többet tudok meg arról,hogy kit,hogyan érint ez az új fizetőssététel.Nagyon szépen köszönöm a sokrétű válaszokat,renkívül sokat tanultam belőle.Még valamit.Most halottam a TV-ből,hogy a képviselőinknek mid ez ingyenes?
2014. dec. 15. 19:36
12/14 anonim válasza:
És te eddig mennyiért vetted a matricát?
13/14 A kérdező kommentje:
Havit.Így éri meg,mert mikor melózni megyek és akkor jár le, van amikor 2 hetet is csúztathatok a következő havival.Még valamit. Most a cég aminél dolgozom,az is és sok többi is fizethet.És a kolegáim java is,és ezt senki nem fizeti vissza,nincs kedvezmény,sok kicsi sokra megy,és akkor tudnak díjat emelni,ha már van díj.Remélem nincs igazam.Még azt is hallottam, mikor az EU megadta a rengeteg pénzt ezen utak építésére,azzal a kitétellel adta meg, hogy ezek nem lesznek,fizetősek.Most,azok lettek.Lehet hogy jól megszankcióznak minket ezért?Így is a béka segge alatt van az ország.
2014. dec. 16. 21:23
14/14 A kérdező kommentje:
Na most beütött a ménkü,mikor a kiséruszállító járgányom havi díja 10 000ft lett.Az eddigi duplája.Meg kellett vennem,mert az ünnepek megtépázták a pénztárcámat és maj a fizu után vehetem az évit.RÁ KÉNYSZERÍTENEK az évi matrica megvételére,pedi idén lehet hogy alig használom ezeket az átkozott autópájákat.Ugye 4-5 megyei,vagy havi egyenlő éves.Jó nagy átverés sokaknak.
2015. jan. 19. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!