Hova mennyek fotózni Pesten?
Figyelt kérdés
Sziasztok Csütörtökön úgy gndoltam elmennék fotózni csak azt nem tudom hova ( Közlekedést akarok pesten fotózni de ott minden szóba jöhet kérlek segitsetek2014. nov. 22. 21:10
2/8 anonim válasza:
A mennyekbe akarsz menni? Menjek.
3/8 anonim válasza:
Lánchíd, az Alagút fölötti terasz.
Bármelyik autópálya bevezető feletti gyalogos híd
Megyeri-híd, valamelyik pilon teteje ( ehhez ismerettség és engedély kell ).
ÉS
4/8 anonim válasza:
*és még sok egyéb amit a többi válaszoló is javasol, ezt akartam írni :)
5/8 anonim válasza:
Ez így túl tág, szűkítened kell vagy több időt kell rászánnod. Pályaudvarok, a négy metró, HÉV, a különböző típusú villamosok, különböző típusú buszok, reptér, általánosságban autók, biciklisek, hajók.
Általánosságban a terek, felüljárók, hidak jó választások lehetnek, csak nem mindegy, hogy mi a célod.
6/8 anonim válasza:
Körút, Andrássy, Hősök tere környéke, hidak, Rakpart, M3 vagy M7 bevezető, Nagykőrösi út valamelyik gyalogos felüljárója, Clark Ádám tér, Várban este gyönyörű hosszú expós képeket lehet lőni bármilyen közlekedő kivilágított tárgyról.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a sok ötletet ! Inkább pályaudvarokra mennék csak azt nem tudom hova ami eddig meg volt : Kelenföld (Ő+E) Az új flirt .... Az lenne a jó ha vmi olyat javasolnátok ahol vonatot és buszt vagy egyéb tömegközlekedési eszközt is lehet fotózni .
2014. nov. 23. 14:03
8/8 anonim válasza:
Fotózd le az Akadémián a Magyar Helyesírás Szabályai című könyvet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!