Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hova mennyek fotózni Pesten?

Hova mennyek fotózni Pesten?

Figyelt kérdés
Sziasztok Csütörtökön úgy gndoltam elmennék fotózni csak azt nem tudom hova ( Közlekedést akarok pesten fotózni de ott minden szóba jöhet kérlek segitsetek

2014. nov. 22. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Hidak környékére
2014. nov. 22. 21:12
 2/8 anonim ***** válasza:
A mennyekbe akarsz menni? Menjek.
2014. nov. 22. 21:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Lánchíd, az Alagút fölötti terasz.

Bármelyik autópálya bevezető feletti gyalogos híd

Megyeri-híd, valamelyik pilon teteje ( ehhez ismerettség és engedély kell ).

ÉS

4/8 anonim ***** válasza:
*és még sok egyéb amit a többi válaszoló is javasol, ezt akartam írni :)
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez így túl tág, szűkítened kell vagy több időt kell rászánnod. Pályaudvarok, a négy metró, HÉV, a különböző típusú villamosok, különböző típusú buszok, reptér, általánosságban autók, biciklisek, hajók.

Általánosságban a terek, felüljárók, hidak jó választások lehetnek, csak nem mindegy, hogy mi a célod.

2014. nov. 22. 22:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Körút, Andrássy, Hősök tere környéke, hidak, Rakpart, M3 vagy M7 bevezető, Nagykőrösi út valamelyik gyalogos felüljárója, Clark Ádám tér, Várban este gyönyörű hosszú expós képeket lehet lőni bármilyen közlekedő kivilágított tárgyról.
2014. nov. 22. 22:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a sok ötletet ! Inkább pályaudvarokra mennék csak azt nem tudom hova ami eddig meg volt : Kelenföld (Ő+E) Az új flirt .... Az lenne a jó ha vmi olyat javasolnátok ahol vonatot és buszt vagy egyéb tömegközlekedési eszközt is lehet fotózni .
2014. nov. 23. 14:03
 8/8 anonim válasza:
Fotózd le az Akadémián a Magyar Helyesírás Szabályai című könyvet!
2014. dec. 26. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!