Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen /volt az oktatótok?

Milyen /volt az oktatótok?

Figyelt kérdés
Én sajnos nagyon nem vagyok megelégedve vele ezért érdekelne!Váltsak vagy maradjak-e?!
2014. nov. 28. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Veled van a baj vagy vele?

Az enyém nagyon jó fej volt. Mondjuk a csajokra állítólag ráhajtott, de én jól elvoltam vele.

2014. nov. 28. 13:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Vele!Úgy kezel mintha nem tudom hány éve vezetnék!pedig azért van hogy megtanítson!és már második óra után városba visz vezetni!
2014. nov. 28. 13:52
 3/4 anonim válasza:
Legjobb megoldás, ha jelzed felé, hogy ez a tempó neked még gyors és jobb szeretnél még a kisutcákban vagy esetleg a gyakorlópályán ismerkedni az autóval. Nincs ebből semmi gáz, ilyet nyugodtan jelezhetsz felé. Ha pedig agresszív vagy bármi egyéb probléma van vele bármikor kérheted magad másik oktatóhoz átrakni. :)
2014. nov. 28. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Mivel az autó kezelése nem nagy feladat. A forgalom viszont annál inkább, ezért ez a bevett szokás. 30 óra alatt amúgy sem lehet megtanulni vezetni. Én pl a házunk előtt ültem be első órán és és én vezettem a rutinpályára (10 km) minden rutin óra az volt, hogy elvezettem a rutinpályára, kétszer megcsináltam a 10 feladatot, aztán irány a város, másfél óra után megint vissza a pályára, és újabb 2 sorozat és ennyi.

Ha csak parázol akkor szedd össze magad, mert úgy fogod megtanulni. De ha nem megy a kocsi kezelése akkor szólj. Először vele kellene megbeszélni, utána futni csak a főnökéhez

2014. nov. 28. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!