Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A ti oktatótok is így csinálja?

A ti oktatótok is így csinálja?

Figyelt kérdés
amíg a 30 órát vezettem addig szépen minden órát felírtunk a kartonra majd ez után közölte hogy új törvény van(ez szeptemberben volt) és emiatt ő nem fogja a többi órát felírni mert akkor az új törvény értelmében csak a hét feléig tudna dolgozni(mármint ha mindenlkinek rendesen írná a kartonjára tovább). És ezt úgy beszélte meg az iskola vezetővel, hogy akkor egy kis papírra írja ezentúl az órákat.Hozzá tenném, hogy már az 50ik nél tartok és se számlát nem kaptam tőle se semmit, csak fizetek neki.
2013. dec. 15. 10:23
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
az oktatóm állítása szerint ez mostmár mindenhol így van, ezért kérdezem ezt
2013. dec. 15. 10:25
 2/16 anonim ***** válasza:
12%

nem mindegy neked a számla? kitörölheted vele a segged. utálom az olyan kis senkiket akik mindenről a számlát kérik, minek?

megkaptad a szolgáltatást nem? ha nem tudsz vele élni az a te hibád, nem vezetésre születtél, szerintem hagyj fel a jogsi megszerzésével így is elég hülye van már az utakon, nem kellesz még te is.

2013. dec. 15. 10:41
 3/16 A kérdező kommentje:
én meg utálom az olyan embereket , akiket csak a pénz érdekel
2013. dec. 15. 10:45
 4/16 anonim válasza:
egy büdös taknyos kis szar írt most gondolom, vagy egy ugyanolyan elbaszott idióta mint az oktató. szerintem kérd róla számon, ugyanis szerintem csak pénzt akar
2013. dec. 15. 10:58
 5/16 anonim ***** válasza:
76%

2-es

Sajnálom, hogy te ilyen megkeseredett, agresszív, csaló proli vagy, aki mutyizásban éli ki a világ utálatát.

Poszter: az biztos, hogy ez nem normális, azt nem tudom, hogy bevett szokás-e máshol is, mindenesetre az oktatóval nem okos dolog rosszban lenni. Ha nagyon zavar (és bármilyen hátrány ér ezzel kapcsolatban) akkor azért tedd szóvá. Én nem tudom, hogy történt-e valami limitálás az óraszámokkal kapcsolatban, de ettől függetlenül is egy nyilvánvaló áfacsalás zajlik.

2013. dec. 15. 10:59
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
sajnos nagyon buták vagytok
2013. dec. 15. 11:04
 7/16 anonim ***** válasza:
Tényleg lecsökkentették az oktatók óraszámát, de ennek nem tudom mi köze van ahoz, hogy nem ad számlát, ez így tényleg áfacsalásnak tűnik. Ráadásul a km-t is vezetni kell, mert ha nem írja akkor soha nem lesz meg az 580 km-ed.
2013. dec. 15. 12:23
 8/16 A kérdező kommentje:
ha nem írja fel a kartonra akkor számlát se adhat(mert ugye akkor az olyan mintha nem is vezettem volna)
2013. dec. 15. 13:09
 9/16 anonim ***** válasza:
Én azt mondom mindenről kell számla,mert ha utólag merül fel valami gond,számla nélkül sehol nem lehet reklamálni.
2014. jan. 30. 21:40
 10/16 anonim ***** válasza:
A másik dolog! Ilyen esetben hogyan igazolja,hogy levezettette veled a kötelező óraszámot?
2014. jan. 30. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!