Megbuntetett a rendor 10. 000ftra mert nem volt bekapcsolva az ovem. Nincs onallo keresetem, hiszen meg gimnazista vagyok. Koteles vagyok kifizetni? Alairattak velem egy A/4es papirt amit kitoltottek, meg adtak egy csekket.
Fizesd ki, okulj belőle, s ezzel le is van zárva az ügy (feltéve, ha nem csinálsz több szabálysértést)
A kérdésedre válaszolva: nem vagy köteles kifizetni, de azzal szerintem rosszabbul jársz, mindenesetre a lehetőség adott .
Szabálysértési bírság kiváltható közmunkával, 5ezer forint 6 óra közérdekű munkával ledolgozható.
Nos, ha neked megér 10ezer forintot, hogy 12 órán keresztül sárga mellényben szedjed a szemetet, megteheted, csak macerás, neked kell intézkedned az ügyben.
Munkaügyi központban a fizetési határidőn belül jelentkezned, s jelezni, hogy a kiszabott büntetést ledolgoznád...
18 alatt kiskorú a polgári jog szerint !!!!!
IDIÓTA!!!!
#18 leírta a tutit.
A aki meg 0-ra pontozta, csak a saját szegénységi bizonyítványát állította ki!!!!
Nem értem a kérdést...
Ha önálló keresettel nem tendelkezel, de fenn tudsz tartane egy gépjárművet (ami ennél havi szinten is többe kerül),akkor nem okozhat gondot ez a 10000 forint. Ellenkező esetben meg nem kell olyan költségekbe verni magad, aminek a fedezetét nem vagy képes biztosítani.
mi az a 10eFt? ha kocsikazni van penz, erre is.
evente jarmuadora majdnem 40 t csengetek a hivatalnak pedig ezereves.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!