Megbuntetett a rendor 10. 000ftra mert nem volt bekapcsolva az ovem. Nincs onallo keresetem, hiszen meg gimnazista vagyok. Koteles vagyok kifizetni? Alairattak velem egy A/4es papirt amit kitoltottek, meg adtak egy csekket.
Nincs saját kereseted? De jogsid van, kocsid van...
Majd abból kifizeted, amiből ezeket is!
Mennyi munkanélküli szabálysértő lenne, ha ez így lenne!
Jól meg is érdemelted!
Ki nem szarja le, h te mi vagy?
Mivel benne van a pakliban, h fiatalkorú, akkor megúszhatja a büntetést.
A kérdés pedig ez volt és ennek alapján válaszoltam, nem pedig idióta módjára azonnal rávágom a hülyeséget rosszindulatból.
#8 és #10:
Kiskorú, 18 alatt van.
Az említett jogszabályt nem ismerem, de nagyon erősen kétlem, hogy 18 év alatt bármit meg lehet tenni az utakon büntetlenül!
Dodzsemez egy vidámparkban, basszus, ne mások életével játssz a felelőtlen mentalitásod miatt. Ok, a be nem kapcsolt öv csak neked veszélyes, de ha így állsz hozzá, akkor a többire is kakilsz nagy ívben!
Basszus, én 18 évesen szereztem jogsit, és mindig figyeltem az ilyenre. Talán ezért vezettem baleset nélkül 25 évet!
#8:
Te írtad "Helyszíni bírság", nyilván nem kell helyben fizetnie, de ez NEM azt jelenti, hogy megússza a büntetést.
Amúgy a kérdezőre SEM helyszíni bírságot szabtak ki. OLVASNi tudsz?????
Ennyi ostobát egy rakáson:D
Ti egyre hülyébbek vagytok.
14-ig gyermekkorú, 14-18 között fiatalkorú.
18 alatt meg kiskorú, magyarul magában foglalja mind a kettőt.
A 77%-os hülyével meg már inkább nem is vitatkozok tovább, ezek vagytok ti, "az eszem, tudásom semmi, de az észt osztom."
Tipikus magyar luzerek.
Persze, mindenki hülye csak te vagy az okos.
A kérdező meg járjon busszal, ott nem kell bekapcsolni az övet.
A benzinkúton is azt mondod hogy nincs saját kereseted, tessék ingyen adni a benzint? Az autózás nem állampolgári jog. Szegény édesanyádat pedig gusztustalan dolog volt belekeverni, az ő halálát felhasználni arra, hogy majd jól megsajnál mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!