Van itt még rajtam kívül olyan, akinek több mint fél éve van jogsija, de egyáltalán nem engedik vezetni?
az a baj.
Az összes ilyen szülőnek a hozzáállásával, hogy összekeverik a szezont a fazonnal.
Kifizetnek 150ezer forintot h a gyereknek legyen jogosítványa. és utánna azthiszik hogy majd jól fog vezetni ha majd lesz saját autója.
Személy szerint a jogsi után rögtön a 3. utam egy 400kmes túra volt az ország túloldalára. mentünk nagymamát látogatni. Igen akkor sokat hibáztam, amikből viszont tanultam.
Abszolút ellenzem azt a fajta hozzáállást hogy vigyázz a kocsira.
Nem. Magadra vigyázz. A kocsi le van szarva. Kifizeti a biztosító Úgy nem lehet vezetni hogy közben folyton arra gondolsz h jajistenem az autó.
megoldásként igen, meg kell kérni hogy hadd gyakorolhass. Ezekmellett rá kell világítani arra hogy a jogosítványod nem dísznek van.
Vásárláskor vezethetnél, elvihetnéd anyukádat apukádat, mehetnél értük. Ezek mind mind olyan dolgok amikor gyakorolsz és egyben az ő életüket könnyíted.
Utolsó skót tirpák semmirekellő álszent alamuszi senkinek gondolom azt a szülőt, aki jobban félti az autót mint a saját gyerekét! Undorító!
Nálam apu, vagy tesóm beült mellém, és mentünk gyakorolni. Sőt a hosszabb utakra is mindig én vittem a családot. Nekem szerencsém volt, mert türelmesek voltak, de nem volt sok gondom, az egész család genetikailag jól vezet.:) Bár lány vagyok, soha nem voltam női vezető! Sőt!:) Aztán lett egy pasim, aki annyira nem féltette a kocsiját, hogy mindig odaadta. Nem én kértem, általában megbízott, hogy menjek már el ide,meg oda. Na ott egyedül szépen belejöttem a vezetésbe.
Szóval valamilyen szinte megértem a szüleidet, hogy féltik a kocsit, de erre nem az a legjobb megoldás, hogy oda sem adják, mert a büdös életben nem lesz rutinod. Inkább járjanak el veled, és türelemmel!!!! segítsenek.
Engem 4 évig nem engedtek, se anyu, se apu, se nagyanyám, mindnekvolt saját kocsija, ez idő alatt kétszer vezettem, akkor vadidegenek adták kölcsön a kocsijukat, tök jó érzés volt, hogy ők jobban megbíztak bennem, de így utólag nem tudom, hogy hogy boldogultam azokkal a kocsikkal, mert amikor vettem sajátot, akkor bizony nagyon sokáig szerencsétlenkedtem, újra rá kellett jönnöm mindenre, egyedül, sokmindent tudom, hogy most is rosszul (vagyis nem papírforma szerint) csinálok
később egyszer anyu kérte a kocsimat, mert ezen van vonóhorog, ugyanazt válaszoltam neki, mint anno ő nekem, amikor kértem hogy menjünk legalább egy kicsit
Szia!
Nekem is pont kb fél éves kicsit több/8hónapos/ és szintén nem engednek. Még nem volt ez a hó addig esetleg egy kicsit de tényleg kicsire gondolj persze nem egyedül azt is csak havonta max 1 szer,de most semmit még elhagyatott helyen sem ahol senki nem jár nagyon szomorú és elkeseredet vagyok.Ugyhogy 100% átérzem amit irsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!