Mi a véleményetek arról, ha egy bombázó csaj Polski-ban "nyomul". Sajna csak arra van pénze. Egy kis rózsaszín pola, és nagyon szereti. Nevetséges az ilyen? Légyszíves írjatok kort és nemet!
Figyelt kérdés
Köszi:)2010. jan. 27. 02:17
51/53 anonim válasza:
Szia,pénteken még 13.30ig dolgozok,utána mennék. Helyileg hol lesz az esemény?Tudsz ebben segíteni?
Vasúttól (Agárd megállóhely, Gárdony állomástól) milyen messze van?
Fiat126.hu oldalon fent van az autód?Vagy valamelyik fiatos oldalon (iwiwen is sok ilyen club van)?
52/53 anonim válasza:
Agárdon van, sajna nem emlékszem, a vasúttól mennyire van, mert sohasem vonattal mentem (azzal nem lehet bállni a kempingbe :)). A [link] -n minden infó fennvan. Én is regelve vagyok az oldalon, KeMa néven találsz meg.
53/53 anonim válasza:
Szia,voltál a talin?Nem tudtam elmenni sajnos!
Milyen volt?Néha járok pesten, ha gondolod, összefuthatunk majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!