Mi a véleményetek arról, ha egy bombázó csaj Polski-ban
"nyomul". Sajna csak arra van pénze. Egy kis rózsaszín
pola, és nagyon szereti. Nevetséges az ilyen? Légyszíves
írjatok kort és nemet!
Nem gáz,de szerintem is roppantul baleset veszélyes!!
2010. jan. 27. 06:19
12/53 anonim válasza:
egyéniség :D
2010. jan. 27. 07:31
13/53 Harmoka válasza:
Abban az időben amikor sok kispolák volt, nem volt ilyen választék autókból. A többi sem volt "annyira" biztoságos.
Választhattál vagy ötféle autóból. Nekem 15 évig volt egy
kispolákom, főleg városban használtam, egy karcolás sem volt rajta. (2004-ben 1 nap alatt eladtam, dupla annyiért mint amennyiért vettem) Ésszel kell közlekedni, ismerni kell az autó határait. Manapság sok embernek van jobb autója, mint amennyire tudja mit lehet még bevállalni, azért van annyi baleset. Ahhoz, hogy a gázt nyomják, nem kell ész.
Kedves "Bombázó csaj"! Nyugodtan írhatsz egyes szám első személyben, ez úgyis anonim oldal...
2010. jan. 27. 08:14
16/53 anonim válasza:
szerintem sem gáz!az tény hogy nem a legbiztonságossabb auto de elvisz ahova akarod!az meg hogy elsö auto és ugyis törve lesz nem teljesen igaz!nekem is az"elsö" autóm 3 éve van meg és azota is ép és egészséges:)!autót nem ugy kell venni hogy ugyis összetöröd,mert nem muszáj annak elsö autónak lennie hogy ripityára törd!ugyhogy én nyugodt szivvel ajánlom mert nagyon cuki leszel benne!21F
2010. jan. 27. 08:16
17/53 anonim válasza:
Ha még rózsaszín is ráadásul, akkor nemcsak anyagi okokból "nyomul" benne, hanem, mert fel akar vele tűnni.
Egy igazi NŐ Bkv-val is nő marad.
2010. jan. 27. 08:28
18/53 anonim válasza:
Teljesen ok a kispolszki szerintem. Én is egyetemista vagyok és ezeken a "vegyél volvót" hozzászólásokon jót mosolyogtam. Számomra még egy jogsi is elérhetetlennek tűnik (pontosabban 4 havi munkabéremnek, ami sok). Nyugodtan mehet a kispolszki, egyik haverom most néztem iwiwen, ő trabantott vett és szerintem szerelmes belé. De az is aranyos. Én személy szerint irigyellek érte.
2010. jan. 27. 08:46
19/53 anonim válasza:
Hát igen ha meg kellene dolgozni keményen egyeseknek a javakért majd nem reagálnának így,és a kérdező által említett 70-es években megdolgoztak az autóért nm törték össze szórakozásból és senkinek nem jutott eszébe degradálni a másikat az autójáért. Úgy látszik egyeseknek könnyen jön.
2010. jan. 27. 09:09
20/53 anonim válasza:
Szerintem tökéletes kis női autó:) Én egy kis 3ajtós 16éves Clióval "nyomulok":D Nagyon szeretem, Focus kombin tanultam meg vezetni, hát a Clót sokkal könnyebb:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!