Mi a véleményetek arról, ha egy bombázó csaj Polski-ban "nyomul". Sajna csak arra van pénze. Egy kis rózsaszín pola, és nagyon szereti. Nevetséges az ilyen? Légyszíves írjatok kort és nemet!
Szia 7:54-es !:)
Aham,ilyesmi csak nem Hello Kittys ,de pont ugyanilyen rózsaszín.
Kedves 8:14 !
Szerintem tök mindegy,milyen személyben írok,hagyd meg nekem a döntés jogát:) Köszike:)
Szia 8:28-as!
Először is : pont hogy nem akartam feltünő kocsit,mert én alapból is az vagyok,de mit tehetnék ha beleszerettem?van ez igy,meglátni és megszeretni.
Másodszor : persze,BKV-val is nő marad a nő,nem is értem,mire írod ezt :) tudod én nem óhajtok a BKV menetrendjétől függni,meg várakozni rá a hidegben,meg még sorolhatnám...és sztem ettől még ugyanugy "igazi" nő vagyok ugy hiszem:)aki nem teheti meg,járjon BKV-val.
9:33 :
nem hinném,hogy a válasz szempontjából számit,hogy hanyas szám hanyadik személyben írok.de legyen igazad:)
de abban tényleg igazuk van azoknak,akik azt írják h nem a legbiztonságosabb ,mert végülis ez a kiskocsi a többi nagyhoz képest kb mint a műanyag vagy mint a papírkocsi:SS pedig még az is tetszene benne hogy könnyen lehet vele parkolni,mindenhova befér,meg végre kilátok a hátsó szélvédőjén,nem ugy mint sok mai menő kocsi hátulján,néha nem is értem,hogy tudnak tolatni.
hát jól rámhozták a frászt ezzel a felkenődős sztorival :SSSSSSSSSSS hát elbozonytalanodtam :((
9:45 !
:D
többre tartok egy ilyen csajt,mint aki összetérdelte az x5-ös bmw-jét...
25F
Kit érdekel, miben "nyomul"?
Ha egy bombázó csaj képes olyan természetesen viselkedni, hogy leszarja, mivel jár, az izgalmas. Amelyik pasit az érdekli, hogy milyen autóban látja a csajt, annak a véleménye nem mérvadó. 19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!