Mit lehet csinálni, hogy ne álljanak a parkoló helyemre?
Nemrég építettem ki a házam előtt egy 2 állásos parkolót/beállót, letérköveztem, még a felfestést is megcsináltam, de a szomszédomban egy óvoda működik és a kedves szülők előszeretettel használják a parkolómat holott az tulajdonképpen autóbejárónak is minősül és oda nem szokás beállni.Van,hogy hazajövök és bosszantó mikor bent áll a helyemen egy autó én meg állhatok az árok szélére.
A családban 2 autó van azért építettem 2 állásosra, de az egyik állás szinte mindig foglalt egy idegen autó által.
Nehézkes a parkolás itt én jól tudom, nem véletlen építettem ki a beállót.Az egyik állás az a kocsibejáró ott a kapura rá van írva,hogy autóbejáró, oda nem is igen parkolnak (de előfordul) viszont a másikkal szemben a kerítés van és azt gondolják hogy oda már nyugodtan állhatnak.
Az a baj,hogy még a feliratra se nagyon hallgatnak,mit tehetnék?
Ha a közterület-felügyelet ugyanolyan, mint nálunk, akkor ballisztikus ívben fog rá tenni.
Amúgy ezt a ház előtti magánparkoló jogszerűtlenségét én nem nagyon értem, nálunk számos társasház előtt ott virít (a közterületen), senkit nem zavar. Igaz, nincsenek parasztok, akik odaállnak.
Kérdezőke, ha van autóbejáród, miért nem állsz be a házad udvarára? Vagy csak garázsbeálló, és minden hely foglalt a teremgarázsban, szóval társasház?
Lényeg a lényeg, teljesen törvénytelen, amit tettél. Valaki úgyis be fogja jelenteni, és meg fogják szüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!