Ilyenkor mit lehet csinálni? (lent)
Ma délelőtt megálltam az egyik áruház parkolójában. Végeztem a vásárlással, már mentem a kocsihoz amikor beáll mellém egy dög nagy terepjáró (nem a Lada Niva kategória...) és a 20 év körüli plasztikszőke sofőrje lendületből nekemnyitja az ajtaját. Ezt kb. 20 méterről néztem végig. Természetesen lepattant a festék és behorpadt a lemez is. Elvből nem állok be szűk helyekre, eszembe nem jutott, hogy egy ekkora autó bejön mellém. Utánamentem és szóltam a csajnak, hogy kárt okozott a kocsimban, jó lenne valahogy rendezni. Persze nem így, hanem köszöntem stb. Annyi volt a válasza, hogy Ő nem és ha tovább rágalmazom hívja az ügyvédjét. Nagy nehezen sikerült rábeszélnem, hogy legalább nézze meg a művét. Persze a festék(em) nyoma ott volt az ő ajtaján is, de azt bizonygatta, hogy a 2 hetes autómon ott volt ez eddig is, csak nem vettem észre. Akartam rendőrt hívni, de közölték, hogy ők 2-2,5 órán belül jönnének ki. Közben mondja a csaj, hogy idehívja a "fasziját", majd az elrendezi. Meg is érkezett egy szintén 20 körüli srác BMW X6-os olcsó kis autójával. Kiszáll, és közli, hogy mi van genyó, mit hisztizel itt? Utána megnézi és mondja, hogy ez a fostalicska (Opel Astra J, 2 hetes) elmegy ettől, ne szarjak be, nem fog elrohadni.
Nekem dolgom volt, nem volt időm 2 órát várni a rendőrökre meg látszódott, hogy ezekkel reménytelen a dolog, úgyhogy befejeztük. Most nekem van x tízezer Ft károm, amit sürgősen ki fogok javíttatni, mert sérült autóval nem közlekedek.
Tíz éve, amikor én voltam 20 körül, egy kétütemű Trabantot sikerült vennem és én voltam a világ legboldogabb embere vele. Persze azt is próbáltam a lehető legjobb állapotban tartani. Honnan van ezeknek pénze két 10 millió feletti autóra ennyi idősen?
Ilyenkor telefon előkap és videó, a helyszínről fénykép, és várd meg a rendőröket. Ha közölted volna hogy ittvan XY kisasszony faszija és fenyegetőnek érzed a jelenlétét 5p múlva ott lettek volna.
Így is lehet belőle valami, de csak peres úton, amit az ilyen újgazdag f*szok ügyvédjei általában meg szoktak nyerni nekik.
Feljelentés.
Én nem hagytam volna annyiban akkor sem ha a végén engem visz el a rendőr súlyos testi sértésért. Csak egyszer próbálna meg ilyen hangnemben beszólni. Hát azért álljon már meg a menet, mit képzel magáról egy ilyen hülye gyerek.
Ez valami gusztustalan! Annyira rühellem az embereket emiatt, amiért nem képesek figyelni az ajtóra!
Tudod hogy kell megoldani: 2 helyre kell állni és csókolom. Az ilyen bevásárlóközpontoknál, ahol nagy a parkoló, mindig 2 helyre állok. Csak így lehet megoldani. Sajnálom, hogy bunkónak tartanak, de az én autóm, nem az övé.
"Honnan van ezeknek pénze két 10 millió feletti autóra ennyi idősen?"
Prostitúció
Drog
Apuci
Vagy ezek keveréke.
ezért kell bézbózütő a csomagtartóba...
bebaszkodtam volna a szélvédőit, lámpáit és akkor neki lett volna pár százezres kára....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!