Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A napi pihenőidő megszakítható...

A napi pihenőidő megszakítható mondjuk fél-fél órára?

Figyelt kérdés
Pl: Leállok a vezetés után egy parkolóban és kiveszem a napi pihenőidőmet. Úgy tervezem, hogy 11 óra lesz. Azonban rájöttem, hogy nincsen kajám és a boltba kell menni. 5. órában elmegyek a kocsival a 10 percre lévő boltba és ott leparkolok és vásárolok 1 órán át, majd visszamegyek a parkolómba és letöltök ott további 7 órát. Ez szabályos?

2014. okt. 22. 04:55
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
volt olyan esetem, hogy a pihenőt töltöttem egy nagy parkolóban és a közepén egy ember elküldött máshová. érted, ez megszakítás.
2014. okt. 23. 07:13
 12/22 anonim ***** válasza:

"csak éppen most vagyok annál a résznél a könyvben, ahol a pihenési idő megszakítását tárgyalja, ha vasútra vagy kompra szállok fel. "

De tudja, mivel ilyenkor a tachográfot átváltod komp/hajó üzemmódba.

2014. okt. 23. 10:40
 13/22 A kérdező kommentje:
jaaa, én még nem is láttam tachográfot, egyébként
2014. okt. 23. 10:59
 14/22 egySanyi ***** válasza:
Nincs több kérdésem.
2014. okt. 23. 11:33
 15/22 A kérdező kommentje:

pedig, ha minden jó magyar kamionos elhúz, akkor csak a magamfajta marad

passzolnék is ide

2014. okt. 23. 13:06
 16/22 A kérdező kommentje:
simán felvennének
2014. okt. 23. 13:07
 17/22 A kérdező kommentje:
Az is igaz, hogy én is felvenném magamat, CSAK azon csodálkozom, hogyha másokat is felvesznek, akik ennyit mutatnak magukból mint én, akkor ott tényleg baj van.
2014. okt. 23. 13:11
 18/22 anonim ***** válasza:
Az, hogy simán felvesznek az csak egy dolog. De ha valami ilyen ökörség miatt összegyűjtesz magadnak egy 800 000-res büntit, a cégnek meg egy 1.5 millióst, akkor úgy is kb azonnal felmondanak neked... Drága boltba menetel lenne :D
2014. okt. 23. 18:20
 19/22 A kérdező kommentje:

ahogy mondtam, idén nem is dolgozok már semmit, az se biztos, hogy jövőre fogok

nem igazán éri meg sofőrnek lenni itthon. talán, hogy megtanulja az ember és elmegy a németekhez,

hogy kik vezetik mégis a magyar kocsikat, érthetetlen

egyébként amikor 5 éve sofőrködteam, mindig is furcsállottam, hogy tele van ilyen emberekkel ez a szakma, akik arra élveznek, hogy ijesztgetnek másokat. nem értettem meg, mi a célja vele.

érted? ez valami perverzió vagy micsoda? olyan mint pl. a popószeg egy cigánnyal. el se tudom képzelni, hogy erre élvezhet valaki, de ezek szerint van ilyen.

2014. okt. 23. 20:17
 20/22 A kérdező kommentje:

szánalmas,

valami ásznak képzeled magad, a másik felet hűjének nézed, és pont fordítva van.

2014. okt. 23. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!