A rendőr autó menet közben is tud sebességet mérni?
Lehet hogy van olyan műszer. de szerintem drága nagyon.
ÉS nem hiszem hogy pont Magyarországon fognak olyan radarokkal szaladgálni a rendőrök
Megy szerintem nem is akarnak úgy mérni
Ajajj, nem-e? Most olvastam az RtlKlub honlapján, hogy egyelőre 2 megyében felszerelik a rendőrautókat bankkártyaleolvasóval, hogy az illető a büntetést azonnal ki tudja fizetni.
Ezektől minden kitelik...
Tudnak mérni menet közben és mérnek is. Ráadásul most már nem is olyan könnyű észrevenni. Régebben az erre a célra preparált kocsiknak a mérőeszköz a hűtőrácson keresztül kandikált ki, de iylet tíz éve láttam utoljára.
Bár nem értek hozzá, de szerintem nem nagy cucc bekötni egy sebességmérőt, ami olyan, mint az álló műszerek, csak hozzáadja a mérőkocsi saját sebességét...
Igen tud ,de nem mind.A sima amelyiknek átlátszó az üveg az nem hiszem ,hogy fog mert egy nagy berendezés.Budapesten volt róla szó ,hogy egy nagy fekete üvegű autó mér ,hogy ne látszódjon a kamera menet közben.
Persze egy pont 49.9 el közlekedő autó elég feltűnő pár hét alatt kiismerik az autósok és majd villognak egymásnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!