Meddig lehet fizetős parkolóba állni?
Ha te szállítod, akkor nem kell fizetned a kártyája alapján. Ha csak meglátogatod, akkor persze igen. A fizetés helyén egészen biztosan ki van írva, mennyi ideig állhatsz.
Arra gondolj, hogy a parkoló nem tároló. Nyilván azért is fizetős, hogy ezzel elősegítsék a forgást.
Ha tárolod a kocsit, látogatóktól tartósan helyet veszel el. Ne pénzbüntetéstől tarts, hanem legyél tekintettel a többi hozzátartozóra.
Nem én szállítanám, csupán bevinném a kocsit, hogy bent fekvő édesapám haza tudjon vele jönni holnap (befelé ugye nem kérik a rokkant kártyát, kifelé pedig ő jönne az autóval, tehát nyilván jogosan használná). Én iskolában vagyok, ezért nem tudok érte menni. De már meg lett oldva, édesanyám megy érte.
Halkan megjegyzem, hogy senkit és semmit nem zavarnék, ugyanis alig lézeng kocsi a parkolóban. Nincs undorítóbb dolog annál, hogy fizetni kell a kórháznál, a környező kis utcákat meg azért is telepakolták megállni tilos táblával, sorra viszik el az autókat. Na mindegy, ez már más téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!