Budapest, XIII. kerület Visegrádi utcában fizetős a parkolás?
Csodálatos...5 napot leszek fent, kocsival...:(
A Süllő utcai magánparkolóról tudsz mondani körülbelüli árat?
Az Angyalföldi utca is? Az azért jó, mert gyanús volt nekem is, de megnéztem a BKK oldalán található térképet és azon egyértelműen nem fizetősként volt jelölve. Ez esetben csak a Vasas-pálya környéke ingyenes, ami kb. 20 perc séta a Visegrádi északi részéről.
A Süllő utcai (hivatalosan Visegrádi utca 116.) parkoló árairól a starpark.hu oldalon tájékozódhatsz.
Ami az egész rendszert illeti, sajnos egy nagyvárosban muszáj valahogyan a parkolóhelyek, mint véges és szűkös erőforrások iránti kínálatot mesterségesen csökkenteni parkolási díj bevezetésével. Márpedig amíg ingyenes volt, addig munkanapokon kifejezetten zsúfolt volt a Visegrádi utca parkolási szempontból és még ma sem mindig egyszerű a belső szakaszán helyet találni. Szóval szerintem kezeld megértéssel a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!