Mi a teendő, ha segédmotorral megyek fizetős parkolóba?
Egy ismerős mondta hogy fizetős parkolóban megállt 50-es endúróval, mire visszament ott volt az ülésen egy csekk, amin az összeg kivételével semmi adat nem volt :D
Persze nem fizette be, sőt, találkozott parkolóőrrel és ledobta mellé a csekket.
Nekem rendszámos motorom van. Ha nincs jobb akkor inkább járdán parkolok(ha van elég hely, de az többnyire van). De ha SMKP-m lenne is inkább szabályosan állnék meg.
Köszi a válaszokat!
Azért kérdeztem, mert igaz van járda, ahol elég sok ember kell, és olvastam valahol hogy kell egy kis helynek is maradnia, hogy a gyalogosok azért elférjenek.. És ha ott hagyom, akkor ez nem túl kivitelezhető.. Amúgy én ha lehet, akkor 50-es robogómat bicikli tároló mellé rakom le.
1,5m-t kell a járdán szabadon hagyni a gyalogosok számára.
Nagyvárosokban elég gyakori az olyan járda amin így elfér. Kisvárosban meg nekem még sose volt gondom a parkolással :)
A távolság "lemérésére" pedig a legegyszerűbb módszer a kartávolság. Az annyi amint a magasságod +-5cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!