Mi a teendő olyankor, ha elmegyünk egy - elvileg - OEP támogatotta vizsgálatra és a végén derül ki, hogy fizetős és fizettetnek érte?
Úgy értem, hogy amikor a kezünkbe nyomták a csekket, gondolkodtunk, hogy nem fizetjük be, hanem panaszt teszünk az adminisztrációra, hogy ott nem tájékoztattak, de 2 szempontból is bocs leh.zott sóskifli:
1. nem mi kértük az időpontot hozzájuk, hanem a dokink - velünk szóba se álltak volna, mint utca emberével, szóval mindenképp a dokink közbenjárása kellett
2. ha bárkit bárhol előveszünk, hogy te nem közölted, te mulasztottál, akkor a köv alkalommal - mert a jövőben kapcsolatban kell velük maradni a gyerek érdekében - hogy néznek az emberre vajon, ehet hogy nem is fogadtak volna.
Ha fizetni kell érte, akkor az nem OEP által támogatott. Ha Dévényes gyógytornásznál voltatok, az alapítványként működik, és ott tényleg fizetni kell.
Más kérdés, hogy miért nem tájékoztattak róla, lehet, hogy az orvosotok alapból úgy gondolta, ezt ti úgyis tudjátok.
Nem Dévényesnél voltunk!!
Nem tájékoztatták állítólag a dokinkat, de a terapeuta szerint ez nem az első eset, úgyhogy innen gondolom, hogy egy kissé rafinált módon csikarják ki az emberből a pénzt, hiszen tudják, nem fogja az ember felnyomni őket - pedig jogalapja lenne - hiszen legközelebb is odaviszed a gyerekedet, nem azért, mert annyira szereted őket, hanem azért mert MUSZÁJ!
Én azért nem értem, mert ilyenkor nálunk előre kérik a befizetett csekk másolatát. Nálunk is volt ilyen vizsgálat, amit csak részben finanszíroz a TB. Nekünk időpont egyeztetéskor ideadták a csekket, hogy a csekk fénymásolatával mehetünk a vizsgálatra.
ÍGy utólag, hogyan ellenőrzik a befizetést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!