Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Sikeres forlami vizsga után...

Sikeres forlami vizsga után miért kell 3 napot várni?

Figyelt kérdés
Az oktataom mondta 3-4 napot várják és menyek be a peczval-ba és kérjem ki a vizsga igazolast! Ha előbb megyek be kiadjak? Utána gondlom az okmány iroda melyikbe menyek higy hamar meg kapjam vagy kit csinaljak?

2014. aug. 12. 20:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom mást írni, mint írtam. Azért javasolt egy kis kivárás, hogy ne kelljen kétszer menned feleslegesen.

És arra kell a hivatalnak idő, hogy a sok-sok papírt fel tudják dolgozni.

Egyetlen hivatalt sem lehet úgy méretezni, hogy minden azonnal kézbe kerüljön. Még a gazdag országok sem engedhetik meg maguknak. Nem csak azért mert nincs rá pénz, hanem azért, mert a nyugalmasabb időkben a lábukat lógázóknak is bért kell fizetni. Meg aztán ha nincs feladat, az elkedvetleníti a dolgozót, s amikor már lenne, sem olyan lelkes.

Van egy optimális irodai kapacitás. Olyankor, amikor kevesen vizsgáznak egyszerre, gyorsabban végeznek. Amikor sokan, több idő kell, mire sorra kerül mindenki.

2014. aug. 12. 21:41
 12/12 A kérdező kommentje:
Értem Köszönöm várom meg a válaszokat tapasztalatokat kinek mikor érkezett és hány napra rá ment a vizsga igazolasér:)
2014. aug. 12. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!