Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Sikeres forlami vizsga után...

Sikeres forlami vizsga után miért kell 3 napot várni?

Figyelt kérdés
Az oktataom mondta 3-4 napot várják és menyek be a peczval-ba és kérjem ki a vizsga igazolast! Ha előbb megyek be kiadjak? Utána gondlom az okmány iroda melyikbe menyek higy hamar meg kapjam vagy kit csinaljak?

2014. aug. 12. 20:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

" menyek "

Minimum érettségi kell a jogihoz te rendelkezel vele? Kétlem.

2014. aug. 12. 20:33
 2/12 anonim válasza:

Első:

Egyáltalán nem kell érettségi, a minimum 8 általános,de mindegy.

Kérdező, ha előbb viszed be, attól még nem fogják,elfogadni, nem olyan sok az a 3-4 nap.

2014. aug. 12. 20:42
 3/12 A kérdező kommentje:
Kedves első nem azt kértem hogy értékeld a helyesírásom! Második: Igen nem sok:) azért már várom és a kérdésem meg az lenne hogy ilyenkor mire kell várni miért 3-4 napot? Esetleg ha előbb be megyek van e esély, hogy kiadják hamarabb a petzvál-ba?
2014. aug. 12. 20:49
 4/12 anonim válasza:
87%

Második vagyok.

Nem tudom a pontos okát,de ez a szabály,és ha fejreállsz se fogják előbb kiadni a papírt.

2014. aug. 12. 20:59
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Nekem azonnal elfogadták.
2014. aug. 12. 21:02
 6/12 anonim ***** válasza:

Azért kedves kérdező, mert nem egyedül vizsgázol, hanem sokan, s feldolgozáshoz idő kell. A 3-4 nap azért javasolt, hogy ne bosszankodj, nem bosszantsd a hivatalnokot feleslegesen. Szerencsé esetben másnap meglehet, de ha mégsem, feleslegesen töltötted vele az időt.

A naponta megkérdezett, s a mikor lesz meg a jogsimnál is az a helyzet, hogy egyrészt nem csak a kigyártása történik meg akkor, hanem a regisztrálása is. Két hivatalon fut végig.

Itt is lehetséges két-három nap, de 30 napon belül mindenképpen elkészül.

2014. aug. 12. 21:26
 7/12 A kérdező kommentje:
Én kaptam egy papírt közvetlen a vizsgán ahigy sikeres vizsgát tettem amin az áll hogy milyen parkolási gyakorlatokat végeztem el stb...! Ez jelent valamit? Hogy ertedzhigy azonal elfogadták?
2014. aug. 12. 21:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Úgy értem hogy telefonáltam egyet, odamentem a csajhoz aki ott ült és már kaptam is a papírt és go az okmányirodába.
2014. aug. 12. 21:32
 9/12 A kérdező kommentje:
21:26 Még úgy állok, hogy még a petzvál-ba sem voltam még! Ezért is kérdezem itt, hogy van e rá valamilyen esélyem, hogy a 3 napot ne kelljen meg várni! 1 nap telt el a vizsgám óta!:)
2014. aug. 12. 21:34
 10/12 A kérdező kommentje:
21:32 meg próbálom akkor a holnapi nap folyamán Köszönöm a gyors választ várom még a válaszokat másoktól is köszönöm előre is!:)
2014. aug. 12. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!