Családban élők akik dolgoznak! Ti hogyan csináljátok munka mellett a jogsit?
Mennyire egyeztethető össze munkával.
Az az igazság, hogy szeretném lerakni, de az elsősegély, meg egyéb ügyek durván ütköznek a munkaidővel.
Szabadságom a munkám miatt totálisan meg van szabva, és nem tudok kivenni szabit, de arra a pár órácskára felesleges is lenne.
Munka mellett kivitelezhetetlen a jogsi letétele?
Miért ütközik? Olyan iskolát keress, ahol van késő délutáni, esetleg hétvégi időpont.
Én heti 3x mentem délután, néha reggel. Addig anyósom, valamelyik öcsém vagy a férjem volt a gyerekekkel.
A kresz oktatás késő délutáni tehát jó.
De az elsősegély oktatás és vizsga is ütközik. :/
sajnos ettől kedvezőbb időpontú nincs a környéken
#3 kérdező :
Amíg az az akadály el nem hárul, addig nem tudod megszerezni a jogosítványt.
Én a motorjogsit csináltam már munka mellett: órák későn vagy hétvégén, de az elméleti vizsgára ki kellett vennem egy napot.
A gyakorlati órákat ugyanúgy megszerveztem munkaidőn kívülre, vizsga megint egy nap szabi.
Nekem elsősegélyem már volt korábbról, de biztosan nehezebben ment volna ha még az is van. Hívd fel a helyi szervezetet ami a szervezést-vizsgáztatást csinálja, hátha van rá valami megoldásuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!