Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért van ennyi elfogult...

Miért van ennyi elfogult diesel mániás?

Figyelt kérdés

Múltkor láttam egy olyan srácot akin egy olyan póló volt,hogy: benzin a nőknek -hibrid a köcs.ögöknek - diesel a férfiaknak.

Csak szerintem undorító?

2014. júl. 27. 14:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem kell velük foglalkozni. Ugyanolyanok, mint az elvakult Hondások vagy a többi fanatikus.
2014. júl. 27. 14:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Dzsásztinbíber fanok is vannak. Az ő bajuk, ne foglalkozz vele. Én legfeljebb fűtök az olajjal.
2014. júl. 27. 16:07
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Nyár van, kijöttek a traktorosok.
2014. júl. 28. 00:00
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Ez ütött!!! xxDDDDD
2014. júl. 28. 00:16
 5/9 anonim ***** válasza:
"benzin a nőknek -hibrid a köcs.ögöknek - diesel a férfiaknak." még jó hogy majdnem az összes 95% élményautó benzines
2014. aug. 3. 23:34
 6/9 anonim válasza:

Én naaagyon imádom a dízel járgányokat, de ezek után diesel mániásnak nem mondanám magam :D

Van valami ebben az egész diesel dologban. Olyan nyers az egész. Alulról nyomatékból húz, a hangja is tud nagyon jó lenni, a sziszegő dieseles turbó, sőt egy kicsit direkt félrehangolt adagoló és az a korom fekete füst és annak a nyoma az autó hátulján. Ha minden ilyen kis apró dolgot összeadsz akkor a végeredmény egy fííííling(azon meg nincs mit érteni, vagy átjön, vagy nem).

Na te pont nem ezt kérdezted, de mindegy :D

Egyébként az ilyen mániákusok már tényleg bohócok és csak egy másik ilyen mániákus veszi komolyan őket..

Én egy autót sem ítélek el, maximum azt aki használja azért ahogy használja és azért amit művelt vele(ez a 'tuning' cucc..). Egyetlen autóval van bajom de azt sem ítélem így el sőt a tulajokat sem. A PRIUS... Nem tudom miért, de a szívem legmélyéből fakadó irdatlan gyűlöletet érzek az iránt az autó iránt, de attól még elismerem, hogy lehet valakinek pont arra van szüksége és a véleményemtől függetlenül lehet egy jó autó is.

Egy szó mint száz(vagy 2-300) az ilyen bohócokkal azt kell csinálni mint a többi bohóccal. Kinevetni és tovább menni :D

2014. okt. 29. 05:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Undorító?

Én konkrétan azért járok dízellel, ami egy öreg csotrogány, mert kb 0 a fenntartása, a fogyasztása meg 4 liter körüli. Tudok vele menni 140-et utazóban, és jóideje megy már, csak a kopóalkatrészek.

Ellenben a hülyegyerekek, akik száguldoznak a benzintemető vackaikkal, és a gatyájukat is ráköltik, mert az adrenalinfüggő életérzéseiket a közúton akarják kiélni, amiknek sokszor családanyák isszák meg a levét a gyerkőceikkel együtt.

Na ez az undorító inkább...

2014. okt. 29. 05:42
 8/9 anonim ***** válasza:
mert nincs pénzük >.<
2014. nov. 15. 08:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez mindig nagy dilemma,hogy benzin vagy diesel.Hosszabb távon nem mókára inkább diesel,de mókára inkább benzin.Bár láttam már diesel drift autót!!

Egyik hajtó anyagot sem szabad elítélni,mert egy használó épp nem a társadalmi norma elitje.Attól még az adott hajtóanyag nagyon is jó lehet.De hamarosan mindegy lesz,mert az AUDI az elsők közt van aki teljesen el akarja hagyni a fosszilis anyagokat.A másik pedig,hogy nem egy adott autó típus alapján kell megítélni valakit,mert anélkül is lehet tök sötét!!!

2014. nov. 15. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!