Mit gondoltok a balesetekről? Ha mondjuk valaki az uton kikerül egy kutyát és a szembejövö sávba megy át és neki megy a szembejövö autónak! Ki ilyenkor a hibás?
Figyelt kérdés
Egy ismrősmmel történt ez meg!Amelyik autó kikerülte a kutyát abba 3lány utazott 2 halt meg a 3.sulyos sérüéáseket szenvedett!És a másik autót vezető nő is sulyossérülést szenvedett!És a kutya is meghalt!2010. jan. 10. 16:50
11/18 anonim válasza:
Ja és milyen 3 sérült van????
a mazdában 3an ültek...2en meghaltak!1 túlélte!Aki vezetett az és aki hátul ült halt meg!Aki az anyóson az túl élte!
A taxiban csak a sofőr ült!!!!És ő is túlélte!
Szntem leesett h egy közeli hozzátartozó vagyok!
12/18 anonim válasza:
Ha választani kell, akkor inkább a kutyát ütöm el. Majd legközelebb nem mászkál főútvonalon.
Ha meg amúgyis döglött volt, akkor kit érdekel? Legfeljebb még laposabb lesz.
13/18 anonim válasza:
JÓ most félreolvastam!
Bocsi...Mert azt írtad a 3.!
Mindegy a lényeg,h tudd a két súlyos jól vannak!
Nem haltak meg!
De a kutya már döglött volt!
14/18 anonim válasza:
Ilyen esetben nem szabadna mérlegelni, el kell ütni a kutyát! Frontális ütközést semmi képpen nem szabad kockáztatni, ha ember lett volna is elütném inkább, mint a kocsiban és a szembejövőben haljunk meg, ki tudja hányan.
15/18 A kérdező kommentje:
De viszont Barbi és Julcsi meghaltak és az se utolsószempont mert nekem meg Barbi volt a rokonom az akivel ez történt én kár hogy távoli rokon vagyok és sajnálatos modon csak a temetésen tudok találkozni a családjával!És annyira sok mindent én se tudok!
2010. jan. 10. 18:34
17/18 anonim válasza:
Nikolett hogy van??Ő elmegy a temetésre?
18/18 anonim válasza:
Ahhoz képest jól van!
Nem,nem megy el..Kórházban van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!