Szerintetek ezért elveszik a jogsimat?
Figyelt kérdés
Most Gyöngyösön(mértek) 8:30-kor túlléptem asszem a megengedett 50km/h-t a főúton, vagy 80-at mehettem.A tescoba siettem, hasmenésem volt,táppénzen vagyok ez miatt a betegség miatt.Most az baj, hogy a kocsi tesóm nevén van.Nem is a pénzbüntetésről van szó, hanem arról, hogy nem-e az ő jogsiját akarják-e majd elvenni!?De azért kíváncsi vagyok, megáll-e az összeg 30 ezer forintnál, vagy sem...2014. júl. 19. 21:07
1/4 anonim válasza:
Erre amiket felsoroltál nem indok. De tőle csak azt fogják megkérdezni ki vezette a kocsit az adott időpontban. Ő közli hogy te s az eljárás veled fog lezajlani. De ha nem vállalod akkor mivel a kocsi az övé neki kell fizetnie. Az 50-nél nyolcvan nem kicsi biztos több lesz mint harminc de erre rákereshetsz.
2/4 anonim válasza:
Most fizetett egy ismerősöm lakott területen 81-re 45 ezret.
3/4 anonim válasza:
Hasmenésre ne hivatkozz. Ha nagyon akrják még azt is rád húzzák, hogy gépjárművezetésre alkalmatlan állapotban ültél autóba. Márpedig az olyan hasmenés, ami miatt munkaképtelen vagy, azzal autót sem vezethetnél.
4/4 anonim válasza:
Ma Magyarországon csak a gyorshajtásért nem veszik el senkinek a jogsiját, még előéleti pontot se adnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!