Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek ezért elveszik a...

Szerintetek ezért elveszik a jogsimat?

Figyelt kérdés
Most Gyöngyösön(mértek) 8:30-kor túlléptem asszem a megengedett 50km/h-t a főúton, vagy 80-at mehettem.A tescoba siettem, hasmenésem volt,táppénzen vagyok ez miatt a betegség miatt.Most az baj, hogy a kocsi tesóm nevén van.Nem is a pénzbüntetésről van szó, hanem arról, hogy nem-e az ő jogsiját akarják-e majd elvenni!?De azért kíváncsi vagyok, megáll-e az összeg 30 ezer forintnál, vagy sem...

2014. júl. 19. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Erre amiket felsoroltál nem indok. De tőle csak azt fogják megkérdezni ki vezette a kocsit az adott időpontban. Ő közli hogy te s az eljárás veled fog lezajlani. De ha nem vállalod akkor mivel a kocsi az övé neki kell fizetnie. Az 50-nél nyolcvan nem kicsi biztos több lesz mint harminc de erre rákereshetsz.
2014. júl. 19. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Most fizetett egy ismerősöm lakott területen 81-re 45 ezret.
2014. júl. 19. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Hasmenésre ne hivatkozz. Ha nagyon akrják még azt is rád húzzák, hogy gépjárművezetésre alkalmatlan állapotban ültél autóba. Márpedig az olyan hasmenés, ami miatt munkaképtelen vagy, azzal autót sem vezethetnél.
2014. júl. 19. 22:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Ma Magyarországon csak a gyorshajtásért nem veszik el senkinek a jogsiját, még előéleti pontot se adnak!
2014. júl. 19. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!