Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha megbukok B kategóriás...

Ha megbukok B kategóriás kresz vizsgán elveszik az A1 jogsimat?

Figyelt kérdés
Én úgy tudom ,hogy igen, de ma havernak azt mondta az oktatója ,hogy nem! Tudom volt már ilyen kérdés, de elég régen azóta lehet tudtok valami újat! Thx!
2010. ápr. 23. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem fogják elvenni, nyugi. De azért gáz lenne megbuknod, nem gondolod? :)
2010. ápr. 23. 19:55
 2/4 A kérdező kommentje:
De elég gáz lenne! Csak most bejöttek a KRESZ újítások és nem tudtam még átnézni és hétfőn vizsgázok. Csak nekem a motor munkaeszköz (futár vagyok) és nem lenne jó ha kiesne pár hét munka :S de akkor megnyugodtam!
2010. ápr. 23. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:
sose hallottam még ilyenröl:D nyugi megmarad az a1 jogsid a kettönek semmi köze nincs egymáshoz
2010. ápr. 23. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:
fater oktató és mondta hogy 5 alkalmad van, ha 5x megbuksz akkor veszik el a jogsidat.. ezért is kérdezik mindig hogy rendelkezel-e már jogosítvánnyal
2010. ápr. 24. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!