Vissza mondjam a vizsgaidőpontot?
Kedden vizsgázok forgalomból, eddig 5 plusz órát vettem és 2 napja azt éreztem, hogy piciket hibáztam és összeségében nagyon jól ment. Nah most ma ahogy beültem a kocsiba éreztem, hogy valami nem oké. Eddig az oktatom a 35 órán keresztül mondta, hogy index, tükör, lassíts....stb és most csak néha, így amikor nem szól, nem is indexeltem. Majdnem kivasaltam egy bicikist, pedig a holttérbe is hátra néztem jól, de pont akkor ért oda az oktatóm fejével és üléssel egy vonalba és nem láttam és itt nem mentség, hogy hátra néztem..látnom kellett volna. Nem szolt parkolásnál, hogy mikor kezdjem tekerni a kormányt, hát nem is tudtam beparkolni, orral előre merőlegesen. És 50 percben 10-szer buktam volna meg. Mióta vezetek nem ment ennyire szarul. Iszonyú érzés. Még hétfőn vezetek és kedden vizsga. Vissza kéne mondatnom és akkor inkább még vegyek 10 plusz órát? 100%, hogy meg fogok bukni, egész eddig úgy álltam hozzá, hogy menni fog, nah de ezek után. Nem tudom mit csináljak. Valaki esetleg járt már így, vagy van itt olyan akinek mostanában lesz a vizsgája?
:(
21/L
Ha egy előre parkolás nem ment, és nem indexelsz akkor tényleg meg fogsz bukni. Az oktatódnak jobban kellett volna figyelni, hogy egyre kevésbé mondja, mit kell csinálni. De nálad meg az érthetetlen, hogyan nem rögződött be, ha annyiszor mondták? Egy majomnak is meg lehet tanítani sok dolgot, ha elégszer elismétled és megmutatod neki :)
Jól teszed, ha lemondod az időpoontot, inkább pótóra és figyelj jobban, jó lesz az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!