Az lenne hogy a motoron mi hol van?

"azt tudom hogy ballábnál kell berugni"
Azzal a lábaddal rúgod be, amelyikkel akarod.
"a kormányon jobb oldalt van a gáz kar meg az első vagy hátsó fék (ha jól tudom első)"
Jól tudod.
"a jobblábnál nem tudom mivan"
A hátsó fék.
"a bal kormány részen meg a kuplung"
Stimmel.
"a vezetés meg kb. úgy kell mint a kocsit de azt tudok"
Nem, nem úgy kell, tehát nem tudsz. Inkább a bringázáshoz hasonlít az irányítása - csak sokkal erősebb és először még egy modern 50-es is okozhat meglepetést. Nem beszélve valami erősebbről...

Nem minden motoron van berúgókar. A többiek már leírták, mi hol van.
Nem, nem úgy kell vezetni, mint az autót, a párom iszonyatosan szenvedett autós jogsinál, mert tökmáshogy kell, mint a motort... Fordítva talán még nehezebb, hogy bejön a 2 kerék s egész más motort és biciklit bedönteni :D
Számomra a motorozás nem sokban hasonlít a biciklizésre, a motorom sokkal stabilabb, kényelmesebb, egyenestartása jobb, én pedig sokkal jobban és biztonságosabban érzem magam rajta. De ez ember- és járműfüggő, az biztos. Lehet, hogy ha rendesen tudnék biciklizni és komoly biciklim lenne, kicsit máshogy érezném, nem tudom.

"Kuplung kienged, közben gázt neki"
Ha így csinálod akkor még egy jobb állapotú Simson is kiugrik alólad, nagyobb motorról nem is beszélve. Normálisan kell adagolni a gázt, mert itt nincs háttámla, ami megfogjon.
köszönöm most már értem meg találtam egy videót
http://www.youtube.com/watch?v=p6IjR-eSYeY
kuplung be,lenyomom l es felhúzom kattanásig 2 es és így tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!