Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Láttál már olyat, hogy egy...

Láttál már olyat, hogy egy közúti konfliktus tettlegességig fajult? (Magyarországon)

Figyelt kérdés

Néztem ezeket az orosz videókat, hogy letörik egymás tükrét,kárt tesznek a másik autójában vagy egymásnak mennek.

Magyarországon már láttatok ilyet?

2014. ápr. 30. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A ruszkiknál se mindennapos ez. Tízezer kamerás felvételből felteszik azt a százat, amelyeken zaftos események történnek. Magyarországon is biztos előfordultnak az ilyenek, csak nem annyira elterjedtek még a fedélzeti kamerák, hogy sok hasonló történést felvegyenek. Látni nem láttam még ilyet, csak a hírekben olvastam.
2014. ápr. 30. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Látni csak a tükördarabokat sikerült a közlekedési lámpánál. Aztán utólag derült ki, hogy egy haveromnak volt nézeteltérése 3 "úriemberrel" akik egy VW Sharanban ültek. Szóban kezdődött a dolog, aztán ráhúzták a kormányt, ő meg ököllel leverte a jobb tükrüket.

Én még csak a habzó szájjal üvöltésig jutottam, amikor egy autós majdnem megölt a záróvonalon keresztüli előzéssel. Ha van a környéken lámpa aminél megáll biztos hogy kiszedtem volna és megfejelem sisakban...

2014. ápr. 30. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen egy agressziv nagy darabb kiabált egy öregel még szerencse hogy papa volt és nem más mert tuti bunyó lett volna belöle.
2014. ápr. 30. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is csak zebrás esetem volt, gyalogosan voltam, nem zöld, autónak piros, sehonnan se jöhetett volna senki, szépen haladok, aztán egyszer csak azt látom hogy egy autó mint a szél, fékezve tőlem fél méterrel megáll, mutatom neki a jobb kezemet, meg a szokásos normális vagy ember? erre leengedi az ablakot aztán" a k...a any..nak mutogass", én meg puff odarúgtam az elejének egyet acélbetétessel, hogy törött-e valami azt nem tudom, koppant egyet, én meg eljöttem, ha utcai cipő van rajtam akkor max a motorháztetőre csapok rá, de gyakorlatra mentem.
2014. ápr. 30. 20:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Sok évvel ezelőtt láttam amikor a Pannónia utcában két kopasz barom egymásnak feszült, majd inkább az autókat verték szét, aztán szó nélkül elhúztak.

Egy kollégám pedig beszólt egy tagnak, aki a következő lámpánál előre ment, és visszakézből lezavart neki egyet!

:D

2014. ápr. 30. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!