Wendela91 kérdése:
Hogy lehet elintézni hogy forgalmivizsgán ne bukjak meg? 17F
Figyelt kérdés
1 hét mulva vizsgázok forgalombol...A vezetéssel nincs gond vettem pótórát is csak attol félek hogy kötekedni fog a vizsgabiztos és a végén megbukok ! Szoval hogy tudnám elintézni hogy átmenjek a vizsgán ??? Gondoltam arra hogy beszélk az oktatómal,szerintetek ő tudna valamit intéézni hogy ne huzzanak meg ??? Ui: első vizsgám lesz2014. ápr. 9. 19:32
11/11 anonim válasza:
Figyelj én 17 éves lány vagyok,és mindenféle plusz pénz nélkül sikerült. Ráadásul vizsgán egy teljesen idegen városba egy új autóval kellett vizsgáznom. (bonyolult,a volt oktatóm bekavart így újhoz kellett menni..)
A lényeg,hogy nem kell elhinni,hogy pénz nélkül nem lehet átmenni. Ezt még csak azoktól hallottam akiknek 4.-re se sikerült a vizsga. Persze az is benne van,hogy nem sikerül elsőre se,vagy másodjára se,de ahhoz hibáznod is kell. Persze lehet mindenért az oktatót meg a vizsgabiztos hibáztatni. Legyél ügyes,figyelmes,türelmes és menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!