Wendela91 kérdése:
Hogy lehet elintézni hogy forgalmivizsgán ne bukjak meg? 17F
Figyelt kérdés
1 hét mulva vizsgázok forgalombol...A vezetéssel nincs gond vettem pótórát is csak attol félek hogy kötekedni fog a vizsgabiztos és a végén megbukok ! Szoval hogy tudnám elintézni hogy átmenjek a vizsgán ??? Gondoltam arra hogy beszélk az oktatómal,szerintetek ő tudna valamit intéézni hogy ne huzzanak meg ??? Ui: első vizsgám lesz2014. ápr. 9. 19:32
1/11 anonim válasza:
Egy megoldás létezik erre: vezess úgy hogy ne tudjon beléd kötni a vizsgabiztos.
2/11 A kérdező kommentje:
Jó ez énis tudom,de kitugya milyen vizsgabiztost fogok ki...ezért kéne lezsirozni a dolgokat
2014. ápr. 9. 19:39
3/11 anonim válasza:
Ha így állsz hozzá akkor inkább el se menj vizsgázni. Véletlen kifogsz egy becsületes vizsgabiztost, aztán elintézi hogy többé esélyed se legyen vizsgázni.
4/11 A kérdező kommentje:
becsületről inkább ne beszéljünk :)
2014. ápr. 9. 19:44
5/11 Joci_27 válasza:
Vezess figyelmesen, nyugodtan és koncentráltan! Én sem kentem meg a vizsgabiztost amikor vizsgáztam és simán átmentem, nem kekeckedett, szóval ha jól vezetsz, át fogsz menni, nyugi!
6/11 A kérdező kommentje:
remélem énis hogy nemlesz gond :)
2014. ápr. 9. 19:55
7/11 Beviz Elek válasza:
Vezess jól
az apád legyen a vizsgabiztos
Vagy egy nagy kanc....ny
Adj kenöpênzt
Egy bombának látszó tárggyal fenyegetözz
Kísérjen el a növéred és oboázzon
Igazából rengeteg lehetöség van. A családját is elrabolhatod
8/11 anonim válasza:
Becsületről ne beszéljünk... na az ilyen sofőrök szokták okozni a legszebb baleseteket. Azért vizsga a vizsga, hogy akkor engedjenek át és csak akkor legyen jogsid, ha már mindent tudsz úgy ahogy kell... ha olyan az oktató, akkor meg ne csodálkozz, ha felteszed neki ezt a felvetést és utána lehet annyit mond, hogy mehet más oktatóhoz...
9/11 anonim válasza:
Bocs, hogy belevau, de szerintem bűncselekményt előkészíteni a gyakorin nem kifejezetten okos dolog. Abból a pàr tízezer forintból bizony még enélkül is börtön lehet, ha peched van, nemhogy így...
10/11 anonim válasza:
Szeirntem se beszélj az oktatóval, inkább te magad tégy meg mindent, hogy sikerüljön a vizsga.
Ismerek olyan oktatót, aki kirúgatta a tanítványt, amikor az megpróbálta megvesztegetni, elterjesztette a többi oktató körében, hogy svindlis a gyerek, és ne vállalja senki, ha jót akar. A feljelentés lett volna a hab a tortán, de azt már nem tette meg, a srác szerintem így is tanult belőle, fülét-farkát behúzva jelentkezett át másik suliba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!