Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol tudom elintézni hogy 2-es...

Hol tudom elintézni hogy 2-es EÜ. Vizsgát csinálhassak?

Figyelt kérdés
Kicsit hülyén fogalmaztam meg,de majd taxis szeretnék lenni,és úgytudom hogy ahhoz 2.es EÜ. vizsga kell..hétfőn kezdem a KRESZ-t,ezt hol tudom elintézni? a Háziorvos megtudja csinálni?
2014. febr. 28. 21:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Igen, szinte ugyanaz, mint ami a B-hez kellett 1-es csoport. Régen ezt csak üzemorvos csinálhatta, de mára már a háziorvos is megcsinálhatja, de talán csak akkor, ha mellette üzemorvos is. Nekem a háziorvos adta, most csináltam C-t.

Szükséged lesz még PÁV2-re.

2014. febr. 28. 21:24
 2/18 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
100%

Igen, ez a hivatásos jogsihoz kell. A háziorvos is megcsinálja.

Most voltam januárban én is hosszabbítani.

2014. febr. 28. 21:26
 3/18 A kérdező kommentje:

és a PÁV- 2 az hogyan működik?

Most kezdem a B-s jogsit..előbb le kell tennem,utána a PÁV2?

2014. febr. 28. 21:26
 4/18 anonim ***** válasza:
Bármikor csinálhatod, az a lényeg, enélkül nem dolgozhatsz. Jelentkezni az NKH-nál kell, Budapesten van a vizsgálat. Kb. 2-3 óra lesz az egész.
2014. febr. 28. 21:28
 5/18 A kérdező kommentje:
Jaa,értem..akkor a PÁV 2. az ráér később is ugye? csak nem dolgozhatok anélkül..
2014. febr. 28. 21:32
 6/18 anonim ***** válasza:

Ráér persze, de érdemes azzal kezdeni. Pontosabban az eü2-vel, mert az kell a PÁV-vizsgálathoz már. Ha nem sikerül a PÁV2, egyszer lehet fellebbezni és még 12 ezer Ft-ért újra menni. Ha ott is elkaszálnak, 2 évig nem lehet újra próbálkozni. Ezért szokás ezzel kezdeni, főleg nagyobb kategóriáknál. Megcsinálja valaki C-CE-GKI, 400 ezer Ft, de nem sikerül a PÁV, baszhatod az egészet.

De nem vészes ez a PÁV, kipihenten kell odamenni, és bízni magadban.

2014. febr. 28. 21:47
 7/18 A kérdező kommentje:
Rendben,Köszönöm szépen.! :)
2014. febr. 28. 21:50
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

PÁV2-höz kell a nem kezdő jogosítvány, tehát, 2 éves B kell hozzá minimum, erre figyelj.

Én tegnap voltam alkalmasságit csináltatni(eü 2-es csoport)

jövő héten meg adom be majd a jelentkezést PÁV2-re.

2014. febr. 28. 21:56
 9/18 A kérdező kommentje:
és az eü 2-ben mi van? :)
2014. febr. 28. 21:59
 10/18 anonim ***** válasza:

Igen, ezt elfelejtettem mondani, valóban legalább 2 éves B jogosítvány kell.

A 2-es csoport szinte ugyanaz, mint amit a B kategória előtt kértél. Megnézik a látásod, a vérnyomásod, színtévesztést a "babos könyvvel" stb. Nem vészes. Ez majd nem 10, hanem 5 évre lesz megadva.

PÁV-ra jelentkezni levélben vagy e-mail-ben lehet.

[link]

Itt be van linkelve a jelentkezési lap, és ott vannak a szükséges információk. Letöltöd, kinyomtatod, kitöltöd kézzel, aláírod, beszkenneled, csatolod nekik e-mail-ben. Ha nincs a jogosítványban benne a 2. csoport (a kategória mellett 101 jelenti az 1. csoportot, 102 a 2-est), akkor az orvosi papírt is csatolni kell, illetve személyesen majd a vizsgálat előtt egy példányt nekik leadni. Ha benne van a 102, akkor csatolni sem, leadni sem kell.

2014. febr. 28. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!