Hol tudom elintézni hogy 2-es EÜ. Vizsgát csinálhassak?
Már négyszer hosszabbítottam, kb ez.
- Tamás, jól van?
- igen.
- Vérnyomása rendben?
- Igen
- Azért megmérem. Jó, rendben, 130/80.
- Most kérem, olvassa le a számokat a második oszlopban
- 22, 77, 19, 23, az alsót nem látom jól, talán 18, vagy 19.
- Rendben, köszönöm, alkalmas.
Nekem még friss az élmény, most voltam a háziorvosomnál másodszorra életemben, lehet azért csinált ennyi mindent, először meg gipszleszedés után mentem, amikor műtötték a kezem.
Nekem:látás tábláról meg a könyvből, vércukorszint mérés, vizelet gyorsteszt, EKG, vérnyomás mérés, meg meghallgatta a szívem, meg jobban megnézte a kezem(a műtét miatt).
De régi háziorvosomnál amikor a sima 1-es csoportút csináltattam telefonon odaszóltam hogy megyek, mondta kopogjak és én leszek a következő, mikor bementem már készvolt a papír, csak fizetnem kellett. Valószínűleg ugyan ez lett volna a 2-esnél is.
"Vércukor, vizelet, EKG"
Véletlenül nem a műtéted előtti vizsgálatokra emlékszel? Mert ezek nekem tuti kimaradtak.
én viszont 7200-ból megúsztam, igaz megvizsgáltak legalább.
És mivel egészségügyileg rendben vagyok, nem számít hogy meddig vizsgál, bár mikor feltették az EKG-t, nem tudtam hogy jó helyen járok-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!