Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol tudom elintézni hogy 2-es...

Hol tudom elintézni hogy 2-es EÜ. Vizsgát csinálhassak?

Figyelt kérdés
Kicsit hülyén fogalmaztam meg,de majd taxis szeretnék lenni,és úgytudom hogy ahhoz 2.es EÜ. vizsga kell..hétfőn kezdem a KRESZ-t,ezt hol tudom elintézni? a Háziorvos megtudja csinálni?
2014. febr. 28. 21:16
1 2
 11/18 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
100%

Már négyszer hosszabbítottam, kb ez.

- Tamás, jól van?

- igen.

- Vérnyomása rendben?

- Igen

- Azért megmérem. Jó, rendben, 130/80.

- Most kérem, olvassa le a számokat a második oszlopban

- 22, 77, 19, 23, az alsót nem látom jól, talán 18, vagy 19.

- Rendben, köszönöm, alkalmas.

2014. febr. 28. 22:05
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen,megnyugodtam.! :)
2014. febr. 28. 22:08
 13/18 anonim ***** válasza:
Ezen kívül taxihoz - habár én nem szándékoztam sose taxizni, így nem biztos, hogy jól mondom, de valószínűleg igen - szükséges még valami taxis tanfolyam is. [link]
2014. febr. 28. 22:10
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még friss az élmény, most voltam a háziorvosomnál másodszorra életemben, lehet azért csinált ennyi mindent, először meg gipszleszedés után mentem, amikor műtötték a kezem.

Nekem:látás tábláról meg a könyvből, vércukorszint mérés, vizelet gyorsteszt, EKG, vérnyomás mérés, meg meghallgatta a szívem, meg jobban megnézte a kezem(a műtét miatt).

De régi háziorvosomnál amikor a sima 1-es csoportút csináltattam telefonon odaszóltam hogy megyek, mondta kopogjak és én leszek a következő, mikor bementem már készvolt a papír, csak fizetnem kellett. Valószínűleg ugyan ez lett volna a 2-esnél is.

2014. febr. 28. 22:22
 15/18 egySanyi ***** válasza:
100%

"Vércukor, vizelet, EKG"

Véletlenül nem a műtéted előtti vizsgálatokra emlékszel? Mert ezek nekem tuti kimaradtak.

2014. febr. 28. 22:31
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
nem a műtét előttiekre emlékszem, csütörtöd du. voltam orvosnál, a.rövidtávú memóriám azért ennyire még jó. én is csodálkoztam hogy ennyi mindent csinálnak, de ha már fizetek vizsgáljon is meg rendesen.
2014. márc. 1. 06:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen, ez valós jelenség, egyik háziorvosnál szinte csak fizetsz és megvan, míg a másik ilyen alaposan kivizsgál. A jogszabályok szerint utóbbi jár el helyesen, én is ilyen részletes kivizsgálásra számítottam. Ehelyett látás-vérnyomás, 10 ezer forint, és kész. :)
2014. márc. 1. 14:53
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

én viszont 7200-ból megúsztam, igaz megvizsgáltak legalább.

És mivel egészségügyileg rendben vagyok, nem számít hogy meddig vizsgál, bár mikor feltették az EKG-t, nem tudtam hogy jó helyen járok-e.

2014. márc. 1. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!