Szerinted megérdemelné a BUNKÓ HONDÁS, hogy ne fizessék ki neki a biztosítási díjat?
Tegnap egy hondás mozgássérült parkolóhelyre állt, a lopósautó szerelvénye rászakadt. A biztosító biztos fizet neki ezek után.
A biztosító fizetni fog, a szabálysértés és a munkahelyi baleset két külön dolog!
Egyébként ne ítélj, hogy ne ítéltess!
"Jogtalanul elfoglalt bunkó módon egy mozgássérült parkolóhelyet."
Úristen, elfoglalta vmi kamukártyás elől, mekkora tragédia...
Nekem még egy ilyen autó ára is sok. A számomra ez is egy gazdag köcsög. Elég drága egy ilyen autó. Ismerem ez egy nem túl régi Honda.
Nekem nem az fáj, hogy vannak olyanok, akiknek nálam több pénzük van és tudnak venni és fenntartani egy ilyen autót, legyen az Honda, LExus, BMW. Nem hogy nem fogok, nem is tudok venni ilyen autókat.
DE!!! Amit csináltok az kettős mérce. Nektek telik egy ilyen autóra, ezért együtt éreztek vele és véditek. De ha egy drágább autó volna amit ti sem engedhettek meg akkor már rendben lenne hogy betörte a tetejét ugye??? Még örömmel mennétek ti is baseball ütővel betörni a maradék ablakokat is.
Kettős mérce nélkül, elfoglalt egy mozgássérült helyet. Nekem sérült a lábam. Ha nekem lenne dolgom és pont meg kellett volna állnom a közelben a 300000 forintos autómmal, akkor állhattam volna én ahová csak tudok, mert minden parkolóhely foglalt, a mozgássérült helyet meg egy ilyen kötsög foglalta el.
Vigyék is el onnan. Ha máshová áll, ahol nincs útban és úgy szabálytalankodik vagy nem fizetett a parkolásért, akkor rendben rakjanak rá kerékbilincset.
Megsérülhet? Akkor csak húzzák odébb, ahol nem foglalja egy mozgássérült elől a helyet!
Az a bajod, hogy irigy vagy és túl sok kuruc.info-t olvasol! (zsindex)
Ha úgymond sérült a lábad és van roki kártyád, akkor gyakorlatilag ott állsz meg ahol akarsz!
De ugye veled még nem történt olyan, hogy eldugtad a kártyádat és elfoglaltad az egészségeseknek fenntartott helyet?
:)
A kettős mércés megítélésre és a szabálytalankodásra akkor sincs mentség.
Nem tudom már, mikor parkoltam utoljára rendes parkolóhelyen önszántamból. A mozgássérült helyek a bejáratokhoz közel kerülnek és elég szokott lenni annak a néhány sérültnek. Olyan volt már, hogy elfoglalta egy ilyen sajnálni való, rendes átlagautós ember és nem csinált vele senki semmit, csak mert nem Audi, Porsche, BMW volt. Az lesz a vége, hogy a ku2va anyámat, mert mozgássérült vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!