A biztosítási csekk nem volt nálam igazoltatáskor és megbüntettek 20000Ft-ra! Tudtam igazolni hogy van biztosításom! A pénzbírságot nem fizettem be! Kaptam egy papírt hogy az eljárás meg van szüntetve! Mire számítsak?
Csekknek nem kell nálad lenni, mert akár inkasszós, vagy sima utalásos is lehet a díjfizetés! Elég a szerződések ott lenni!
Másrészt nem hiszem, hogy ezért bírósági tárgyalást tartanának, gondolom csak egy szabálysertési előadó fog meghallgatni és aztán kapsz egy határozatot.
Szerintem.
Az üzenet küldője: tucok1989
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: ma 20:51
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: A biztosítási csekk nem volt nálam igazoltatáskor és megbüntettek 20000Ft-ra! Tudtam igazolni hogy van biztosításom! A pénzbírságot nem fizettem be! Kaptam egy papírt hogy az eljárás meg van szüntetve! Mire számítsak?
"Csekknek nem kell nálad lenni, mert akár inkasszós, vagy sima utalásos is lehet a díjfizetés! Elég a szerződések ott lenni! Másrészt nem hiszem,.."
Az üzenet szövege: most lessz a tárgyalás mivel a 20000Ft-ot nem fizettem be! 1 rendű szabálysértés van a papíron!Az okmányirodától kaptam a papírt hogy megszüntették az eljárást! És nem tudom hogy mire számítsak!
Én se tudom...
(A lesz egy esz!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!