Posta biztosító. Mással is ezt csinálja?
Rövid történet, autó vásárlás után 1 nappal kötöttem a netrisken a posta biztosítónál kötelező biztosítást. Csekken kértem a díjfizetést. kb 3 hónap utána se küldtek csekket. Jeleztem ezt a netrisknél, írták, hogy egy számlaszámra fizessek be pénzt a posta biztosítónak. Jön a posta biztosítótól levél, hogy fizessek be 36000Ft-ot díjnemfizetés miatt, fedezetlenségi díjat, mert 3 hónapra rá jegyezték be a biztosítási szerződésemet. Hosszas huzavona után rendeződött a dolog, elismerte a posta biztosító, hogy elrontotta, elnézést kért.
Erre most megint vagy 3 hónapja nem küld megint csekket...
Komolyan nem hiszem el már ezeket...
a szerződést nem lehet bármikor felbontani. a Genertel messze nem a legolcsóbb.
A Postának sem jó, ha megszűnik dnf-fel, hiszen akkor a fedezetlenségi díj nem hozzájuk fut be. hogy miért nem küldik a csekket, arra eddig 5 válasszal találkoztam. Tőled általában független dolgok.
egyébként ilyen alacsony díjak mellett érdemes elgondolkodni az éves díjfizetésen. a posta is 12%-ot ad. ha nem gond a magasabb évi egyszeri díj fizetése, akkor nagyon megéri. /hol kapsz most bankban akár 10%-ot is??/
egyébként meg ezért is érdemes jó ügynököt választani. mielőtt megszűnik a szerződés jelez, hogy gond van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!