Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tanulóvezetők! Hány órán...

Tanulóvezetők! Hány órán vagytok túl és hogy megy a vezetés?

Figyelt kérdés
Mi az, amit mindig sikerül elrontanod, miből van a legtöbb hibád? Szívesen tanulsz vezetni, vagy már úgy érzed, reménytelen eset vagy?
2014. márc. 24. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már régen megvan, de nekem is voltak hibáim. Nem kezeltem elég finoman a kuplungot az első 10 órában, és előfordult, hogy lekötött az autó irányitása, nem tudtam eléggé az útra figyelni, igy volt hogy az oktató kellett fékezzen zebránál például. És még sok más apró hibám volt. De nálam pont forditva volt: alig vártam hogy újra vezethessek, és hogy bebizonyithassam magamnak és az oktatónak (aki amúgy nagyon rendes volt), hogy igenis megtudom csinálni. És a 20dik óra után már nagyon jól ment minden, az oktatónak szinte semmi dolga nem volt. Csak tanulni kell a saját hibáinkból, és nem szabad feladni.
2014. márc. 24. 18:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a választ!

Én 14 órán vagyok túl, de a kuplung-kezelésére, a váltásokra még mindig nem éreztem rá normálisan. Már lassan utálok menni, kezdek kétségbe esni, és emiatt csak egyre rosszabb lesz... Pedig már évek óta vezetni akartam, nagyon jó az oktatóm is, de könnyen bestresszelek. :-(

2014. márc. 26. 16:11
 3/4 anonim válasza:
100%

Nekem ma volt a 13-ik órám. Kb. a 6 óra után mondtam azt, hogy engem nem érdekel abbahagyom az egészet, asszem akkor mentünk ki először forgalomba vezetni.

Azelőtt csak rutin pálya, meg parkolások voltak, igaz az már nem a rutin pályán, de az még nem volt vészes.

Ma is nagyon gáz volt az első óra, de a második már jobb volt. A tükröket még most is szokom, hogy mikor hova nézzek, tudom gáz, de ez van... egyenlőre nem merek gyorsan se menni max. 30-40-el. Valamint bizonytalan vagyok az olyan forgalmi helyzetekben amik még újak, amerre még nem jártam úgymond kocsival, vezetni.

2014. ápr. 7. 19:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Remélem azért majd belerázódunk! :-)

2014. ápr. 10. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!