Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Figyelmetlen vagyok vezetés...

Figyelmetlen vagyok vezetés közben, mit csináljak, hogy ne legyen ez?

Figyelt kérdés

Figyelmetlen vagyok, vannak dolgok amiket nem veszek észre és a vizsgán buktató okok. Egyébként jól vezetek technikailag, tudom az autót kezelni, nem idegeskedem és nem kapkodom csak kényelmesen vezetgetek. lehet hogy pont ezért vannak súlyos hibáim néha.

Valami ötlet? 21/L

2014. márc. 11. 17:18
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
gondolj arra, hogy más élete függ a te figyelmetlenségedtől
2014. márc. 11. 17:22
 2/3 anonim ***** válasza:
78%
Figyelj oda. Ez nem egy játék hogy ha elbambulsz és elrontod akkor majd kezded elölről, hanem ha hibázol akkor valaki megsérül. Amíg figyelmetlen vagy ne is álmodj a jogsiról.
2014. márc. 11. 17:33
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Oda kell figyelni, nagyon, főleg az elején. Ne beszélgess vezetés közben mert elvonja a figyelmedet. Pl az én oktatóm állandóan sztorizgatott miközben vezettem. Ő unatkozott gondolom, én meg próbáltam az útra is figyelni meg rá is. aztán rájöttem h hogy zárjam őt ki az egészből, és mikor elkezdtem csak az útra figyelni sokkal jobban ment a vezetés. Amúgy meg idő kell ehhez, hogy mindent észre vegyél, de ha lassan mész akkor szerintem ez nem lehetetlen.
2014. márc. 14. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!